Wykształcenie "nowego" prezesa szpitala

Więcej
2016/07/14 18:51 #26351 przez metallioa
Wykształcenie "nowego" prezesa szpitala was created by metallioa
Służba zdrowia w naszym kraju jest tematem, który zawsze wzbudza wiele emocji wśród społeczeństwa. Nic dziwnego, bo niemal każdy z nas czasem korzysta z jej usług. Zrozumiałe więc jest zaniepokojenie mieszkańców naszego powiatu, niemałe zresztą, w związku z powołaniem „nowego” prezesa zarządu Szpitala Powiatowego w Słubicach. Mając na uwadze głosy mieszkańców, apelujemy do władz powiatowych o udostępnienie dokumentów potwierdzających uzyskanie tytułu magistra przez „nowego” prezesa szpitala, Pana Wojciecha Włodarskiego. Uważamy, że podzielenie się tą informacją, uspokoi mieszkańców i pozwoli im bez obaw korzystać z usług słubickiego szpitala.

Źródło : Nowe Słubice- Facebook

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2016/07/14 21:26 - 2016/07/14 21:28 #26353 przez victory79
Replied by victory79 on topic Wykształcenie "nowego" prezesa szpitala
A co ma magisterka dyrektora do fachowosci lekarzy i usług szpitala. A poza tym trochę za długi wstęp , zapodałeś. Kiedyś był prezydent bez studiów i to przez dwie kadencje to i dyrektor jakiegoś podrzednego szpitala nie musi ich mieć. Przecież to nie wpływa na jakość swiadczonych przez lekarzy usług. Ja tam z tą wiedzą czy bez niej mając iść do szpitala jestem niespokojny.
Ostatnia2016/07/14 21:28 edycja: victory79 od. Powód: Przejęzyczenie

• grudzień
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2016/07/14 21:52 - 2016/07/14 21:56 #26354 przez grudzień
Replied by grudzień on topic Wykształcenie "nowego" prezesa szpitala
Chcesz powiedzieć, że menadżer ze średnim ?
Wygląda na to, że jest doktorem politologii.
www.gazetalubuska.pl/artykuly-archiwalne...azy-sztuka,id,t.html
Ostatnia2016/07/14 21:56 edycja: grudzień od.

Więcej
2016/07/15 15:22 #26361 przez metallioa
Replied by metallioa on topic Odp: Wykształcenie "nowego" prezesa szpitala
Grudzień chcemy właśnie się dowiedzieć. Ciekaw jestem czy będzie nam dane.

Więcej
2016/07/16 18:08 #26363 przez jadziahej
Replied by jadziahej on topic Odp: Wykształcenie "nowego" prezesa szpitala
No jak to Panie metallioa szef słubickiego szpitala ukończyń Oxford a na nim zarządzanie szpitalologią niekonwencjonalną i w Stanach Zjednoczonych dokształcał się na uniwersytecie Michigen tam gdzie sam wielki Michael Jordan uczęszczał.
A tak poważnie kogo to obchodzi jakie ma wykształcenie włodarz szpitala słubickiego?
Interesuje mnie fachowość i szybkość wykonywanych usług w szpitalu.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas