Znany polityk internetowym krytykiem?

• Redakcja Słubice24.pl
  • Autor
  • Wylogowany
  • Administrator
  • Administrator
Więcej
2016/05/30 23:09 #25927 przez Redakcja Słubice24.pl
Znany polityk internetowym krytykiem? was created by Redakcja Słubice24.pl
Od radnej Rady Powiatu Słubickiego Krystyny Skubisz otrzymaliśmy emaila z dokumentami z których wynika, że złożyła ona pozew wobec osoby, która pomówiła ją w internecie. Jak dowiedzieliśmy się nieoficjalnie, policja ustaliła, że pod dwoma różnymi pseudonimami ukrywał się jeden ze znanych słubickich polityków. Sprawa trafiła do sądu i tam nastąpi jej rozstrzygnięcie.

Poniżej treść emaila od radnej oraz przesłane dokumenty.

Informuję że w dniu dzisiejszym złożyłam prywatny akt oskarżenia przeciwko osobie, która pomówiła mnie na internetowym forum Słubice 24 posługując się loginem "wacekzaba1" oraz "Łukasz Majewski" (login na grupie Słubickie Forum Polityczne w portalu Facebook). Jest to ta sama osoba.

Załączniki:

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2016/05/31 15:05 #25932 przez marks
Replied by marks on topic Odp: Znany polityk internetowym krytykiem?
A dowiemy się co to za "znany" polityk? Czy może Pani Skubisz robi tylko taki sobie pijar?

Więcej
2016/06/01 08:29 #25937 przez brotherhood
Replied by brotherhood on topic Odp: Znany polityk internetowym krytykiem?
Jak mawiał Królik Buggs "Eee... Co jest, doktorku?". :laugh:

Więcej
2016/06/01 15:35 #25945 przez kebab z bekonem
Replied by kebab z bekonem on topic Odp: Znany polityk internetowym krytykiem?
Czyżbyś sugerował, że to polityk z tytułem doktora? Ilu mamy takich w Słubicach? I czy chodzi o tytuł medyczny czy naukowy? :ohmy:

brotherhood napisał: Jak mawiał Królik Buggs "Eee... Co jest, doktorku?". :laugh:

Więcej
2016/06/01 18:44 #25947 przez brotherhood
Coś na rzeczy musi być, skoro wacekzaba1 w dniu wczorajszym usunął wszystkie posty z forum slubice24.pl. Nie wstyd Panu, Panie Doktorze?

• cicha wieś
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2016/06/03 16:02 #25970 przez cicha wieś
Replied by cicha wieś on topic Odp: Znany polityk internetowym krytykiem?
Gdzie jest ten post w którym rzekomo została Pani pomówiona? Tu wszyscy jesteśmy pomawiani. Tak więc decydując się na uczestnictwo na tym forum trzeba mieć tego swiadomość! Wchodząc zaakceptowala Pani te zasady a raczej brak jakichkolwiek zasad! Tak więc wniosek zostanie odrzucony z u zasadnieniem podobnym do tego jakie przedstawilam.

Więcej
2016/06/03 21:17 #25972 przez brotherhood
Łomatkoboskoczęstochosko... :woohoo:

Więcej
2016/06/06 05:51 #25981 przez yon
Ale to jak to - to ktorzy sa ci dobrzy a ktorzy ci niedobrzy?... bo ja sie juz , kurcze, pogubilem... To jakas lapowka byla i wszystko jest ok? Czy jak?...

Więcej
2016/06/06 07:17 #25982 przez piotrek16
Replied by piotrek16 on topic Odp: Znany polityk internetowym krytykiem?
To pomyślcie jakich mamy zakłamanych pseudosamorządowców Tomczaka, Bodziackiego , Dubackiego Stupienkę, Włodarskiego i im podobnych, którzy publikuja posty na hejtowskiem forum , gdzie administrator boi się ujawnić. Panie Olku siwe włosy, wnuki, a Górecki znowu nadaje?

• grudzień
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2016/06/06 19:21 - 2016/06/07 07:26 #25987 przez grudzień
Replied by grudzień on topic Odp: Znany polityk internetowym krytykiem?

piotrek16 napisał: To pomyślcie jakich mamy zakłamanych pseudosamorządowców Tomczaka, Bodziackiego , Dubackiego Stupienkę, Włodarskiego i im podobnych, którzy publikuja posty na hejtowskiem forum , gdzie administrator boi się ujawnić. Panie Olku siwe włosy, wnuki, a Górecki znowu nadaje?

Tak myślę i myślę i już wiem, jacy durni ludzie tu piszą, którzy nie wiedzą kto jest samorządowcem, a kto nie ;)
Ostatnia2016/06/07 07:26 edycja: grudzień od.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas