Demonstracja w Słubicach!

Więcej
2016/04/16 18:01 - 2016/04/16 18:02 #25629 przez metallioa
Demonstracja w Słubicach! was created by metallioa
W trosce o dobro naszego kraju, nieformalna organizacja "Narodowe Słubice" zaprasza wszystkich na ogólnopolską manifestację, sprzeciwiającą się napływowi imigrantów do Europy. Manifestacja odbędzie się w Słubicach, 7. maja o godzinie 13. Start na Placu Bohaterów. Do zobaczenia! Czołem Wielkiej Polsce!
Ostatnia2016/04/16 18:02 edycja: metallioa od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2016/04/24 20:40 #25683 przez haste
Replied by haste on topic Odp: Demonstracja w Słubicach!
Jeżeli policja zawodzi to musimy sami przypilnować porządku, inaczej skutkiem będą kradzieże, rozboje, gwałty...
Panowie pokażmy, że z polakami nie będzie łatwo...
ps. "Panowie" w rurkach... zostańcie lepiej w domach...

Więcej
2016/04/25 05:38 #25685 przez marchewka
Replied by marchewka on topic Odp: Demonstracja w Słubicach!
Panie też przyjdą :)

• grudzień
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2016/04/25 09:20 #25686 przez grudzień
Replied by grudzień on topic Odp: Demonstracja w Słubicach!

marchewka napisał: Panie też przyjdą :)

Tak w glanach razem z dzieciakami w wózkach ustylizowanych na bojowe wozy głupoty :)
Łysa brunatna pałko, pilnuj lepiej swojego podwórka i nie próbuj zastępować służb do tego powołanych.
Nowość: "protest o dobro naszego kraju przeciwko napływowi emigrantów do Europy" To super, prawicowcy czują związani się z Europą ;)

Więcej
2016/04/25 10:12 #25689 przez jkn51
Replied by jkn51 on topic Odp: Demonstracja w Słubicach!
Nie dyskutuj z nimi nawet. Zobacz co ten łupek na słubickim forum politycznym wypisuje. To jakiś głupi gówniarz. Jeszcze jakieś groźby tam zamieszcza , że on to tłumaczy / szczyl co ma może ze 22 lata" tłumaczy" / a inni to mogą mieć mniej cierpliwości i będą lać. Faszystowskie gnoje.
The following user(s) said Thank You: grudzień

• grudzień
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2016/04/25 10:25 #25690 przez grudzień
Wszelkie skrajności, lewicowe jak prawicowe w polityce, czy też religijne, to prosta droga do tragedii państwa.

Więcej
2016/04/28 06:08 #25707 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Demonstracja w Słubicach!
Gorzej, ze zdarza sie, iz jezykiem prawdziwej nienawisci posluguja sie czesto ci tzw. obroncy demokracji i prawdziwej wolnosci , a wszyscy, ktorzy poczuwaja sie do dumy z polskosci i chca bronic Polski przed multikulturowoscia sa od razu pietnowani mianem faszystow i nacjonalistow. Dla mnie wlasnie ci ludzie sa wiekszym zagrozeniem dla naszego spoleczenstwa - na szczescie jeszcze w miare spojnego i zjednoczonego.

Więcej
2016/04/28 06:58 - 2016/04/28 06:58 #25709 przez metallioa
Replied by metallioa on topic Odp: Demonstracja w Słubicach!
Dokładnie yon zgadzam się z tobą. W tej chwili nie tylko w Polsce ale w całej Europie osoby lub media powiązane z lewicą próbują z każdego z odmiennym zdaniem zrobić faszystę lub nazistę. Nie przyjmują do wiadomości, że w jakiejś kwestii mogą mieć inny pogląd.Co do Polski to ciągle powtarzam sprawę przyjmowania ,,uchodźców'' najlepiej rozwiązać przez referendum. Polacy powinni w demokratyczny sposób zdecydować.
P.S. Może dzięki przybyciu wielu osób z kraju wreszcie nasz SOSiR poprawi wynik finansowy. :laugh:
Ostatnia2016/04/28 06:58 edycja: metallioa od.

• grudzień
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2016/04/28 08:10 #25710 przez grudzień
Puknijcie się nawzajem. Jakich emigrantów ? Do Polski rządzonej przez PiS, to nawet uchodźcy z krajów ogarniętych wojną nie chcą przyjeżdżać.
Co Was obchodzi, czy kraje Europy Zach. przyjmują uchodźców, czy nie. Patrz na swoje podwórko, a na nim uchodźców, czy emigrantów "ani widu, ani słychu"

Więcej
2016/04/28 08:35 #25711 przez jkn51
Faszyzm trzeba nazywać faszyzmem dopóki jeszcze można , inaczej będzie tak !!!

Wiersz niemieckiego pastora Martina Niemoellera, który napisał w obozie Dachau: "Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem, nie byłem przecież Żydem, kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem, nie byłem przecież komunistą, kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem, nie byłem przecież socjaldemokratą, kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem, nie byłem przecież związkowcem, kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował, nikogo już nie było".

Więcej
2016/04/28 13:23 #25713 przez jkn51
Polakami chyba a nie " polakami " patrioto i intelektualisto po 1 klasie gimnazjum . Policja raczej nie zawiedzie. Jak będzie trzeba przetrzepią Ci tyłek aż miło będzie patrzeć.

Więcej
2016/04/30 09:17 #25723 przez metallioa
Replied by metallioa on topic Odp: Demonstracja w Słubicach!
Po co ta agresja jkn51? :laugh:

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2016/04/30 16:33 #25730 przez marks
Replied by marks on topic Odp: Demonstracja w Słubicach!
Już wiadomo skąd gryzipiórki z UE wraz z Merkelową na czele wezmą pieniądze na utrzymanie najeźdźców.
Za każdego nieprzyjętego państwo miało by zapłacić 250 tysięcy euro kary.
www.fakt.pl/politycy/komisja-europejska-...artykuly,630787.html

Więcej
2016/05/01 08:09 - 2016/05/01 08:10 #25732 przez merkaba
Replied by merkaba on topic Odp: Demonstracja w Słubicach!
lepiej byc faszysta niż nazista komunisci nazwali generała franko i jego zwoleników po przegranej wojne domowej w hiszpani czyli katolików
niemcy takze wspierali franko ale niemcy to sosjalisci jak komunisci
Ostatnia2016/05/01 08:10 edycja: merkaba od.

Więcej
2016/05/01 17:53 #25734 przez victory79
Replied by victory79 on topic Odp: Demonstracja w Słubicach!
Co Ty z tym pastorem, co ma piernik do wiatraka. Prawda jest bardzo prosta ludzie boją się tzw uchodźców i tyle w temacie. Jeżeli chsesz obywatela śniadej karnacji, to weź go do domu. Niech twoja żona gotuje mu obiady, a później dzieli z nim łóżko wiesz to taka kultura i trzeba si się dostosować . Ale nie martw się jak twoje córki dorówna to da spokój żonie , chociaż może nie będzie czekał aż dorosną. Jaki wtedy wiersz będzie odpowiedni?

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas