- Otrzymane podziękowania: 9
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
robertwlodek napisał: Zamieszczam link do materiału o aferze Łuczyńśkiego, który wczoraj ukazał się na antenie TVN24 i w TTV
www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/slubic...kantorze,578248.html
pozdrawiam
Robert Włodek
elaela napisał: Panie i Panowie radni Panie Starosto nie ulegajcie szantażystom!
Metody państwa policyjnego metody SB stosowane przez szantażystę Roberta W. nie ma i nigdy nie będzie na nie w naszym kraju zgody!
robertwlodek napisał: Nie mam najmniejszych wątpliwości, że powyższe posty, w tym ten o wyimaginowanej karze grzywny za pomawianie Ryszarda Bodziackiego, mają jeden cel - odwrócić uwagę od "afery Łuczyńskiego", którą poznała już cała Polska, a której dostrzec nie chcą tylko nasi radni.
Nie w smak hejterom jest także upublicznienie informacji o wniosku o umorzenie sprawy jednego z najważniejszych naszych samorządowców, który został złapany na jeździe po pijaku...
Nigdy nie pomówiłem Ryszarda Bodziackiego, nigdy nie miałem żadnego wyroku, nigdy nie toczyła się przeciwko mnie żadna sprawa, nie miałem postawionych jakichkolwiek zarzutów, nie prowadzono nawet w mojej sprawie żadnego postępowania.
Te obelgi traktuje jako próbę zastraszenia i zamknięcia mi ust.
Administratora strony (a także forum) proszę o stanowczą reakcję.
W słubickiej prokuraturze złożę w najbliższym czasie zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa wraz z wnioskiem o ustalenie i przekazanie mi danych osobowych internautów, którzy pomawiają mnie i piszą ewidentną nieprawdę.
pozdrawiam ciepło,
Robert Włodek