Łuczyńskiego atak na wolność słowa!

Więcej
2015/08/10 15:55 #22844 przez Robert Włodek
Łuczyńskiego atak na wolność słowa! was created by Robert Włodek
Piotr Łuczyński wysłał mi list, który odbieram jako groźbę oraz atak na wolność słowa.

Starosta Łuczyński wysłał mi list, w którym wezwał mnie do zaprzestania publikowania jego rozmów z Panem Markiem Ławreszukiem, usunięcia moich publikacji na jego temat, według niego kłamliwych, a także przeprosin.

Nie usunę niczego, co napisałem na temat „działalności samorządowej” Łuczyńskiego, nie przeproszę go też, bo nie mam za co. W żadnej linijce swoich tekstów nie napisałem bowiem nieprawdy.

Wezwanie Łuczyńskiego, w którym pisze, że pozwie mnie „o znaczną sumę pieniężną” odbieram jako groźbę i próbę "zamknięcia mi ust".

Mam prawo, jako obywatel, jako redaktor naczelny i jako szef struktur lokalnej partii politycznej, do krytycznej oceny pracy osoby publicznej, którą, jeszcze, jest Piotr Łuczyński.

Nie dam się zastraszyć. Dalej będę robił swoje:)

Zachęcam do lektury listu Łuczyńskiego, szczególnie ciekawe są te fragmenty, w których, w mojej ocenie, Łuczyński mija się z prawdą i manipuluje słowami szefa słubickiej prokuratury.

Skany listu starosty i mojej odpowiedzi znajdziecie pod adresem:

pograniczelubuskie.pl/2015/08/slubice-lu...isze-list/#more-8980 ,

a także na facebookowej grupie: Słubickie Forum Polityczne

www.facebook.com/groups/slubice/?fref=ts

Pozdrawiam
Robert Włodek

Mieszkaniec aktywny. Wicestarosta Powiatu...

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas