- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Office napisał: A co to znaczy ``ZWROCIMY SIE`'?
Skoro juz tak oficjalnie mowisz to wypadaloby sie przedstawic? Chcialabym wiedziec kto tak poluje na nie wygodnego pana W. Prawda boli i zawsze przeszkadzaja Ci co te prawde ujawniaja. Sadze ze pierwsze co trzeba jak najszybciej udowodnic wine pana starosty. Ja jestem bardziej za tym niz za twoimi anonimowymi wywoadami.Ja nie jestem strona w sprawie i lata mi to . Ale nie podoba mi sie szkalkowanie ludzi dazacych do prawdy.
Office napisał: Przyklasnela bym gdybys nie poprzkrecala faktow.
Otoz jak najbardziej ``mafijna subkultura`` ma sie bardzo dobrze i coraz bardziej odnosze wrazenie ze na poziomie towarzystwa rzadzacego.I w tym przypadku jak najbardziej mozemy mowic o ``elemencie kryminalnym`` . Najciekawsze i to zu pewnoscia rzueczywiscie mogloby to byc dla prokuratury ale nie na szczeblu rejonowym a przynajmniej okregowym. Ba pojde o krok dalej i powiem szczerze, ze slowa te sie potwierdza kiedy wreszcie dojdzie do sprawy jesli chodzi o pana staroste. Nasz kraj pograza sie wlasnie przez trollowanie normalnych ludzi darzacych do prawdy. Trolujesz Ty i tobie podobni. Waszym zadaniem jest wybielanie na forach ludzi z polswiatka i traktowanie sprawiedliwosci jako cos z gatunku egzotyki. Wkurza mnie to, ze przez tobie podobnych nasz kraj jest rozkradany i sprzedawany. Nie myslicie o potomnych tylkko o wlasnych zadach. Ale czas z tym skonczyc.
Office napisał: Nie wiem czy sie smiac czy plakac z twojego wpisu halinka0000. Jestes nie powazna. Bedac na miejscu Roberta Wlodka juz bys miala problemy i sprawe o znieslawienie. Jak mozesz go nazwac debilem sama nie prezentujac nic poza rynsztokowym poziomem wyslawiania?
Jesli jestes strona w jakiejs sprawie to zalatwiaj swoje problemy poprzez sad a nie na forum bo tylko sie osmieszasz. Po pierwsze nagrywac sobie kazdy moze i co najwyzej nie moze byc to uznane za dowod w sadzie. Po drugie wnioskuje ze Robert musial miec powod nagrywajac goscia (jak naprzyklad nie wiarygodnosc). Po trzecie jesli nie wiesz to cie uswiadomie , ze jest artykul mowiacy o n tym ze osoba sprawujaca takie stanowisko jak sam Luczynski nie moze dorabiac. I ostatnie. Jak dla mnie Pan Luczynski nadaje sie jedynie do skladania szaf . Wiem bo nic nie szlo z nim zalatwic, wogole nie byl pomocny zarowno jako zastepca burmistrza ani jako starosta. Odnosilam nawet wrazenie ze chce przseskoczyc samego burmistrza.Ostatnie moje zdanie do Ciebie. Kim Ty jestes zeby oceniac jakim czlowiekiem jest Robert Wlodek i kim jestes mowiac ze ``sie nim zajmiesz``? Smieszna marna kobiecinko o ile wogole jestes kobieta.