- Otrzymane podziękowania: 0
z.woleja napisał: A gdzie sa jakies dowody na szantażowanie Łuczynskiego przez przedsiebiorce?
Prosze Cleoo vel. "4tonytrotylu" vel. "donatann" vel. "kobra2" vel. "machete" vel. "odyn" vel. "xena wojowniczaksiężniczka " z forum GL o cytaty, bo zadnego szantażu tasmami jak na razie sie nie dosłyszałem.
P.S. Zalecam terapie, bo 8 nickow dla jednej osoby to ciut dużo.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Office napisał: Cleoo... sadzac po Twoich wpisach zaczynam miec wrazenie ze z.woleja chyba ma racje. Powinnas zaciagnac porady dobrego lekarza.
metallioa napisał: Nie wiem jak wy Panowie ale ja nadal czekam na komentarz Burmistrza. Jak sadzili drzewka to były zdjęcia od razu. Tu chodzi o jego byłego współpracownika i cały czas cisza.
wacekzaba1 napisał: Mógłbym tu walić w tego starostę. Ale coś mnie powstrzymuje. Bo jak się jest w takiej cwaniackiej komitywie, jak klan słubickiego góru Tomkiem z bonzo Ośna i Górzycy Robertem oraz poległych przegranych z Rzepina i CYBINKI,a Ci kombinatorzy prawie że wyrzekają się swojego wodzireja Łuczyńskiego, to jest chamstwo i drobnomieszczństwo. Państwo radni powiatowi, dajcie sobie pas z tym Waszym znastwem dobrych obyczajów. Wyborcy pragnęli zmiany na coś odpowiedzialnego, ale jak komuś za mało 7,5 tys pensji za to, że jest się zastępcą burmistrza Słubic, to ile teraz po wyborach mają wszyscy Ci panowie? Daliśmy się zmanipulować. Wzywam do zmiany sił w powiecie i rozliczenie szefa Słubic i byłych z CYBINKI i Rzepina za tą gorzką atmosferę.
metallioa napisał: machete bo my w Polsce jesteśmy całe życie zmuszeni do wybierania tylko mniejszego zła. Najpierw słyszemy o jakiś długach, a potem słyszę na mieście o umorzeniu podatku jednej pani. Jeśli to prawda to w takim razie gdzie tu logika gdzie sens?