- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Jak na razie to Ty uprawiasz propagandę, ja zadałem proste pytanie, co z programem? Bo jak ktoś chce żebym oddał na niego głos, to chciałbym chociaż grubsza wiedzieć na co się piszę.metallioa napisał: marks nie słuchasz i tyle. Powtarzasz tylko za tubą propagandową.
Mówi i śpiewa to on wiele ale brak w tym konkretów. Pomijając to, że nie on pierwszy sięga do Smitha, to czy to się komuś podoba czy nie, monopolu na prawdę i uzdrowienie Świata to oni nie mają.Paweł mówi, że reformy gospodarcze będą czerpane od centrum im Adama Smitha.
Kolejny frazes, po to żeby wyhodować nowe świnie.Najważniejszy punkt całej strategii to odsunięcie tych świń od koryta.
A możesz rozwinąć to tak od siebie, bez odsyłania i powoływania się na innych? Co konkretnie przez to rozumiesz Ty czy Kukiz?Przywrócenie państwa obywatelom.
Nie misiaczku ja do tej pory słuchałem o JOWach. Skończyły się JOWy teraz jest Smith.Ty za to słuchaj dalej w takim razie o 3mln mieszkań, o podatku liniowym itp.
No kluczowe jest tu słowo "jakiś". Ważne żebyśmy dostali się do Sejmu i Senatu a potem jakoś to będzie.wacekzaba1 napisał: Program jest jeden, nie pozwolić PiSowi wprowadzać programu z wydawaniem miliardów bez pokrycia i Platformie programu głupot i populizmu. A to już jakiś program, no i na remont po dotychczasowym bałaganie to też jakis program.
Mniej lub bardziej coś tam realizują. Inna sprawa, że żadna partia nie rządziła jeszcze samodzielnie i zawsze ta zwycięska zwala niemoc na koalicjanta, tak było za AWS, SLD, PiS i teraz PO. Ale przynajmniej wiadomo z czego można ich rozliczyć.jeszcze nie przeżyłem czsów, by jakaś partia zrealizowała swój program po wygraniu wyborów.
Tak na marginesie to nazwa nie ma znaczenia, Palikot też nie tworzył partii tylko "ruch".A tak na marginesie, to przecież Kukiz nie założył żadnej partii. Skąd więc taki atak.