A może policzymy dobre uczynki ?

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/11/10 17:07 #20719 przez marks
Replied by marks on topic Odp: A może policzymy dobre uczynki ?

merkaba napisał: a ja słyszałem ze ciszewicz przez kadencje więcej zrobił nisz Bodziacki i przez 3 kadencje

A od kogo to słyszałeś?

Wśród mieszkańców rzadko słychać tak negatywne oceny. - W końcu mamy burmistrza, który nie trwoni publicznych pieniędzy.

A który trwonił?

Mam znajomego w urzędzie i opowiada, że oszczędzają tam na czym się da. Skończyły się m.in. bankiety z byle okazji

No wiesz, trzeba oszczędzać na czym się da żeby móc potem wydać pół miliona na koncert na stadionie.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2014/11/10 19:49 - 2014/11/13 13:47 #20721 przez kaczka
Replied by kaczka on topic Odp: A może policzymy dobre uczynki ?
Słubice z lidera rankingu miast które inwestują najwięcej w infrastrukturę techniczną w 2004 roku spadło na 242 miejsce w 2013 roku
www.wspolnota.org.pl/fileadmin/pliki/Rob...w_infrastrukture.pdf

Słubice 4 miejsce w Polsce w 2013 roku dla miast pow 20 tyś mieszkańców w wydatkach na administrację
www.wspolnota.org.pl/fileadmin/formhandl..._administracje__.pdf

Olbrzymi systematyczny spadek wykorzystania środków unijnych przez Słubice z 19 na 112 miejsce
www.wspolnota.org.pl/uploads/media/ranki...miasta_powiatowe.pdf

Aby być uczciwym. Powolny spadek z czołówki najbardziej zadłużonych miast
www.wspolnota.org.pl/fileadmin/formhandl...zenie_samorzadow.pdf

Wyszukiwanie ctrl+f w otwarte okno wpisz Słubice
Ostatnia2014/11/13 13:47 edycja: kaczka od.

Więcej
2014/11/12 14:14 #20735 przez Wiesław
Replied by Wiesław on topic Odp: A może policzymy dobre uczynki ?
Nie można tak ciągle krytykować. Każdy robi i dobre i złe rzeczy. Sztuka umieć to docenić. Nawet przy popieraniu innego kandydata. Słuchałem debaty. Nie lubię Bycki, ale ma u mnie szacunek. Potrafił z uznaniem mówić o dokonaniach oponentów. To się ceni. Kultura polityczna jest u nas niska niestety.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas