Kulturalny lokal do sobotniego wyjscia w Slubicach
- kika
- Autor
- Gość
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- KkK
- Autor
- Gość
-
- Funia
- Autor
- Gość
-
- kto to ?
- Autor
- Gość
-
Funia, jest takie miejsce !W sumie to przydałoby się coś takiego, gdzie nie ma hałasu, można spokojnie wypić kawę czy drinka, zjeść ciastko czy loda i gdzie nie ma zbyt wiele mlodzieży, bo ludziom w średnim wieku to naprawdę Słubice nie dają dużego wyboru...
To dom, jak dzieci wyjadą na wakacje
- ANTOS
- Autor
- Gość
-
Trzymaj się cieplutko i najlepiej zacznij robic robótki na drutach( w puerto przy kominku - nie dostaniesz reumatyzmu ,a jak opanujesz ciekawy wzorek , to wzbudzisz sympatię jakiegoś zmulonego gościa po 50 stce)
, od babci słyszałem , że robótki t pomagają ukoic sfrustrowaną duszę.
- Babina Balbina
- Autor
- Gość
-
- kto to ?
- Autor
- Gość
-
Po Twoim poście Antoś zrozumiałem, że proponujesz swoje towarzystwo Paniom w średnim wieku.To , że jesteś po 30 stce nie musi oznaczac , że jesteś znudzona życiem lub znerwicowana . Wiek Twój również nie wskazuje na to, że mulące lokale w 3 ciej strefie miasta są twoim weekand-owym ,, targetem'' ......no ale sama wiesz lepiej jak się czujesz i jaki jest Twój biologiczny wiek....
Trzymaj się cieplutko i najlepiej zacznij robic robótki na drutach( w puerto przy kominku - nie dostaniesz reumatyzmu ,a jak opanujesz ciekawy wzorek , to wzbudzisz sympatię jakiegoś zmulonego gościa po 50 stce)
, od babci słyszałem , że robótki t pomagają ukoic sfrustrowaną duszę.
Czym ty Antoś się zajmujesz ?