Witamy,
Gość |
TEMAT:
Nieszczelne kominy 2017/12/20 10:21 #31464
|
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji. |
Odp: Nieszczelne kominy 2017/12/20 11:59 #31466
|
WAŻNE: Zmiana opłat na cmentarzu w Słubicach
POLECAMY: Nasz nowy profil na Instagramie
NASZ PATRONAT: Kolarski weekend w Słubicac
KONCERT: Grupa MoCarta podczas Musica Autumna 2024
Witamy,
Gość |
|
Mój problem dotyczy nieszczelnych kominów. Teraz jest 20 grudnia i otrzymałem pismo od wspólnoty mieszkaniowej zarządzanej przez Panią Arleta Rapita że w miesiącu marcu było stwierdzone że w lokalu który zajmuje wraz z rodziną na ul. Jagiełły 6 stwierdzono nieszczelności kominów i to zagraża życiu i zdrowiu sąsiadów jak i naszym. W tym piśmie jest abym zaniechania dalszego palenia w piecu. Jest grudzień a pismo jest z marca co pani Arleta Rapita robiła przez te wszystkie miesiące że dopiero pod koniec grudnia informuje o takim fakcie gdzie od marca nie otrzymałem żadnego pisma. Jak można w środku zimy zaprzestać ogrzewać mieszkanie czy ta pani ma jakieś pojęcie o nie ogrzewany mieszkaniu Może chce bardzo abym wprowadził się do niej Wraz z rodziną na okres zimowy. Bardzo proszę o pomoc. Tel 606433174 |
|
Zgłoś sprawę gdzie trzeba. Pamiętaj że zarządca nieruchomości ma obowiązek zapewnić ci sprawny komin a jeśli tego nie może zrobić to musi pokryć koszty z montażem wkładu do pieca gazowego. To idzie wtedy z funduszu remontowego który zapewne macie. Pozdrawiam.
Za tę wiadomość podziękował(a): Roman Wojgieniec |