Bardzo Ci dziękuję za Twoje porady! Bardzo miło z Twojej strony, że zechciałeś mi je tutaj przedstawić.. A więc mówisz, że solidny i niedrogi wzajemnie się wyklucza? No cóż, jak się nad tym zastanowić, to może być to prawda... co jest mało pocieszające dla mnie. W zasadzie to najbardziej pożądanym byłoby znaleźć kogoś znającego się na rzeczy i po prostu uczciwego. Przeżywam chyba za bardzo poszukiwanie odpowiedniego mechanika, bo mam pierwszy raz poważny problem z moim autem i nie za bardzo mi idzie rozwiązanie tego problemu, bo wątpliwość najbardziej budzi fakt, że mechanicy w Słubicach mają niezbyt pochlebną opinię, co jest jednak bardzo sugestywne.. chociaż za nic nie chciałabym kogoś obrazić myśląc, że tak naprawdę jest.. Ale tak jak mówisz- najgorszą obawą jest to, że usterka nie tylko nie zostanie usunięta, ale pojawić się mogą kolejne..
Dziękuję za Twoje namiary w Świebodzinie.. chyba będę musiała zastanowić się, czy nie skorzystać z nich.. Z ASO to raczej zrezygnuję, chociaż interesuje mnie, czy jeśli ostatecznie zdecydowałabym się na nie, to gdybym zakupiła części we własnym zakresie (przez Internet), to ASO po naprawie udzieliłoby mi takiej samej gwarancji jak w przypadku, gdyby użyło swoich części? Zawsze dostajesz taką gwarancję? A jeśli coś by się stało w czasie kiedy gwarancja obowiązuje, to ASO nie robiłoby problemów, że to nie oni dostarczyli części? Tak się po prostu zastanawiam.. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!