Coraz modniejsze więc nie będę gorszy. Chciałem wyrazić zaniepokojenie stanem dróg w naszej gminie. Siadając dzisiaj do samochodu w Słubicach trzeba mieć nerwy ze stali i sporo pieniędzy na naprawę zawieszenia w samochodzie. Poniżej zamieszczam zdjęcia z ulic : Paderewskiego, Chopina, Podchorążych, Plac Bohaterów, Osiedle Słowiańskie, Wawrzyniaka. Wybrałem najlepsze okazy i tylko z jednej podróży po mieście. Apeluję więc, żeby Urząd Miejski zamiast zajmować się pisaniem listu zrobił wreszcie porządek ze stanem dróg w Słubicach. Podczas fotografowania byłem nie raz świadkiem jak kierowcy omijali te dziury stwarzając zagrożenie na drodze. Moim skromnym zdaniem warto położyć nacisk na to, żeby żaden obcokrajowiec lub mieszkaniec nie ucierpiał w wypadku na drodze. Jeszcze jedno Panie Burmistrzu proszę nie opowiadać o zamykaniu granic. Rozmawiałem z organizatorami oraz z ludźmi popierających manifestacje i nikt mi nie potwierdził pańskiej informacji. Proszę także o odpowiedź czemu nie wyrażał pan wcześniej zaniepokojenia w sprawie demonstracji w mieście Frankfurt?