juz troche sie dowiedzalam od kumpeli - obrobka i montaz czesci z metalu, jedna zmiana 6 -14 od poniedzialku do piatku, dobre pieniadze i super kierownik.
dopisuje - jestem podjarana bo dzisiaj rozmawiałam z kierownikiem telefonicznie i mam składać dokumęty osobiście lub mejlem na
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. W rozmowie bardzo miły gościu (ciekawe ile ma lat :-))???
dopisuje dalej - dostalam z ESG takiego mejla:
praca w ESG (na strefie) - aktualne informacje
ESG Odlewnictwo Ciśnieniowe Sp. z o.o., 69-100 Słubice, os. Przemysłowe 14
telefon: (95) 758 7996
e-mail:esg.pl@wp.pl
Nazwa firmy jest myląca, ponieważ wbrew wcześniejszym planom nie powstała tu odlewnia. Firma zajmuje się mechaniczną i ręczną obróbką części metalowych (tzw. odlewów) z aluminium i znalu (wiercenie i gwintowanie otworów, piłowanie, szlifowanie i skrobanie powierzchni detali, ew. montaż).
W pracy potrzebna jest niewielka siła przy obrabianiu detali w operacjach: piłowanie, szlifowanie i skrobanie (skala trudności pracy: średnio-ciężka).
Pożądane są osoby, które mają wykształcenie techniczne i miały kontakt z mechaniką.
Osoby o innych kwalifikacjach zostaną przeszkolone - najważniejsza jest chęć do pracy i solidność.
Trwa rekrutacja - podanie o pracę, CV oraz informacje o kwalifikacjach, doświadczeniu zawodowym (dotychczas wykonywanych pracach) należy składać mailem lub bezpośrednio w firmie, wcześniej umawiając się na na spotkanie.
Do pracy w firmie zostaną przyjęci głównie mężczyźni (ale i kilka kobiet).
Praca zasadniczo 1-zmianowa od poniedziałku do piątku.
Zatrudnienie na `umowę o pracę` odbywa się bez pośrednictwa agencji pracy.
Dyrekcja ESG
złorzyłam dokumęty i mam czekać che,che,che