Po pierwsze nikogo nie obrażam.
Po drugie chodziło głownie o zakład czy takowa dziewczyna znajdzie się w małym mieście gdzie o anonimowości raczej można zapomnieć i strach przed ewentualnym trafieniem zdjęć do sieci jest na tyle duży że nawet gdyby chęć była duża to rozum i czysty rozsądek podpowiada co innego (inaczej w dużym mieście gdzie anonimowość jest zdecydowanie inaczej zdefiniowana).
Po trzecie zbokiem raczej nie jestem no ale zależy kto co lubi pisać nie prawda STEFIX a może się podpiszesz?
Linku do prywatnego portfolio nie podam bo nie był by już prywatny a jeżeli chodzi o prace zawodową to należę do fotografów agencji modelek z berlina proszę ten link mogę podać a czy ty lub twoje koleżanki (Słubiczanki) co tak Focą w internecie że aż miło czują się na siłach to proszę każdy może poszukać swojego szczęścia i drzwi do tego świata stoją otwarte (pytanie czy każdy potrafi je otworzyć) a to wcześniej wspominany link:
www.model-fabrik.com
Życzę wszystkim miłej zabawy na forum gdzie nawet jak ktoś chce potraktować to jako zabawę to i tak natknie się na kogoś komu to przeszkadza no ale taki już jest dziwny ten świat jak śpiewał Niemen i jest to wciąż aktualne!
Kończę temat i pozdrawiam wszystkich ( wam koledzy pozostawiam tylko wyobraźnię jak może wyglądać portfolio i anonimowo rozstaje się z forum i nie żałuje bo w głowie mam słowa kolegi Słubiczanina że można takie małe miasto traktować jako swego rodzaju "zaścianek" nie obrażając nikogo
Tak że panowie powodzenia na forum jeszcze nie raz dacie pewnie o sobie znać (no chyba że to były panie ale kto wie każdy z nas postawił na anonimowość i niech tak zostanie)