- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Czy okoliczne wsie również zostaną objęte tą ofertą, czy też dotyczyć będzie ona wyłącznie Słubic?cbnet napisał: Witam,
W przeciągu miesiąca w Słubicach będzie możliwość podłączenia super-szybkiego dostępu do Internetu w technologii światłowodowej, tzw. FTTH, czyli światłowód bezpośrednio do Państwa domów.
Na początku w zasięgu znajdą się niektóre budynki mieszkalne w Słubicach, ale z czasem zacznie ich przybywać.
Co na tym Państwo zyskają? Oczywiście szybki i stabilny Internet - nawet do 200mbit, a także dostęp do telewizji cyfrowej - nawet w technologi 4K!
A to wszystko po KONKURENCYJNYCH CENACH.
Szczegóły już wkrótce.
I pewnie skończy się jak z Multimediami. Okablują kilka bloków w centrum i to będzie wszystko.cbnet napisał: Witam,
W przeciągu miesiąca w Słubicach będzie możliwość podłączenia super-szybkiego dostępu do Internetu w technologii światłowodowej, tzw. FTTH, czyli światłowód bezpośrednio do Państwa domów.
Na początku w zasięgu znajdą się niektóre budynki mieszkalne w Słubicach, ale z czasem zacznie ich przybywać.
Co na tym Państwo zyskają? Oczywiście szybki i stabilny Internet - nawet do 200mbit, a także dostęp do telewizji cyfrowej - nawet w technologi 4K!
A to wszystko po KONKURENCYJNYCH CENACH.
Szczegóły już wkrótce.
To że mogę sobie wpisać Króla Europy, to wiem, ale po co mail i telefon? Do rekonesansu powinien im wystarczyć sam adres.fubu napisał: W danych można wpisać Grzegorz Brzęczyszczykiewicz im chodzi o to żeby jedna osoba nie zrobiła paru zgłoszeń.
Czyli mogę liczyć na światłowód na ulicy Witosa w tym roku?cbnet napisał: Sieć jest budowa w całym powiecie słubickim. Szczegóły oraz harmonogram uruchomienia poszczególnych węzłów przekażemy Państwu wkrótce.
marks napisał:
Czyli mogę liczyć na światłowód na ulicy Witosa w tym roku?cbnet napisał: Sieć jest budowa w całym powiecie słubickim. Szczegóły oraz harmonogram uruchomienia poszczególnych węzłów przekażemy Państwu wkrótce.
No to jeszcze tylko podajcie ceny i już się zapisuję.cbnet napisał: Mamy już wybudowaną sieć światłowodową w standardzie FTTx nie tylko w powiecie słubickim ale również w innych powiatach. Nie ograniczamy się do dużych blokowisk. Z powodzeniem budujemy ostatnią milę do domków jednorodzinnych.