Co byście zmienili w Słubicach ?

• martka
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:04 #253 przez martka
Co byście zmienili w Słubicach ? was created by martka
Tak jak w temacie, co byście zmienili w Słubicach ? Co wam się nie podoba, co warto było by zmienić ? Czekam na Wasze opinie.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• Martin
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:04 #254 przez Martin
Replied by Martin on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
kurcze, zwykle lubię się czepiać, ale jakoś nic nie przychodzi mi na myśl do czego mogę się doczepić.... chociaż jest jedna sprawa, a mianowicie chodzi o wyjazd z miasta w kierunku Zielonej Góry.... na weekend ciężko tam przejechać, pełno tirów, a zero policji... jak to jest ... ?

• beata
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:05 #255 przez beata
Replied by beata on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
Też mnie to drażni zwłaszcza wtedy gdy jadę na uczelnię do ZG. Przecież jest tyle parkingów... Policja w Słubicach powinna się zabrać za te ciężarówki.

Pozdrawiam,
Beata

• gocha22
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:05 #256 przez gocha22
Replied by gocha22 on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
mnie natomiast drazni ten zajazd niedaleko Auto pomocy szkwarek. stoi taka ruina i nie bardzo to wyglada... tym bardziej, ze to praktycznie przy wiezdzie do słubic... co do kolejek tirów to sie nie bede wypowiadala, bo moje spacery nie obejmuja tamtego rejonu

• slubiczanin
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:06 #257 przez slubiczanin
Replied by slubiczanin on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
a ja kocham to miasto takim jakie jest

• zibi
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:06 #258 przez zibi
Replied by zibi on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
dokładnie..... miasto piekne tym bardziej jak jest ładna pogoda, taka jak dzisiaj

• Maniek
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:06 #259 przez Maniek
Replied by Maniek on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
Najwiekszą potrzebą dla Słubiczan jest zrobienie czegoś co pozwoli im na zmniejszenie nudy i bezczynności po szkole i ciezkiej pracy. Mam tu na myśli miedzyinnymi wybudowanie hali sportowej. Plany i obietnice juz nie raz były ale nic z tego nie wyszło do dziś i pewnie nie wyjdzie do czasu, aż społeczeństwo słubickie nie wyprze nacisku na nasze władze, które i przed niedawnymi wyborami wyrażnie to obiecywły. Nawet wioski w naszym rejonie maja nowe hale, wiec myśle, że i my powiniśmy miec. Inną ważną potrzebą dla Słubic jest otworzenie normalnych baletów. W witku jest spoko:) ale niestety może byc otwarty tylko do 2 i nie każdy słubiczanin ma tam wejście, o alabamie nawet nie wspomne. To by było na tyle. Pozdro:)

• Adrianna
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:06 #260 przez Adrianna
Replied by Adrianna on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
To fakt, nawet w Górzycy powstały korty, boiska do gry itp. Tylko dlaczego wszystko co fajne powstaje w okolicach Słubic, a nie w Słubicach ? Kiedyś gdzieś coś tutaj słyszałam, że będzie wymiana młodzieży i Polscy ( z górzycy ) będą jeździć do Niemiec na skocznie, a Niemcy, będą przyjeżdżali do nas na świeżutkie korty i boiska... heh...

• bobas
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:07 #261 przez bobas
Replied by bobas on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
Ja bym chcial zeby słubice i świecko sie polaczyły do tego jeszcze dorzucic kunowice i mamy ładne całkiem przyzwoitych rozmarów miasto

• marley
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:07 #262 przez marley
Replied by marley on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
ludzie duzo chcą ale niestety to nie mu rzadzimy tylko burmistrz i jego ekipa...

• basu
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:07 #263 przez basu
Replied by basu on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
zrobic kryty basen !! i to szybko !

• Marzena
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:08 #264 przez Marzena
Replied by Marzena on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
Więcej atrakcji ! Wczoraj do południa pojechałam zobaczyc na Nowy Lubusz co tam się dzieje i w sumie też nic szczególnego. Ale moim zdaniem dobra okazja żeby spędzić czas z rodziną. Polecam pojechać na rowerku lub spacerkiem

• Arczas
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:08 #265 przez Arczas
Replied by Arczas on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
Witam. Według mnie priorytetowym celem w Słubicach jest budowa hali widowiskowo-sportowej. Słubice mogłoby dużo zyskac na tej budowie z tego względu, ze mamy piekny ośrodek sportu, a wliczając jeszcze do tego hale mógłby powstać świetny kompleks do bazy treningowej dla wszystkich sportowców. Jak zauważyliście do Słubic na obozy przyjeżdzają tylko lekkoatleci i piłkarze... Myśle, że po wybudowaniu hali większa ilośc sportowców odwiedzałaby Słubice. Co do basenu to z tym jest różnie...Niestety utrzymanie basenu to duże koszty finansowe (opłacenie ratowników, zakup śr chemicznych, woda itd), ale przydałby się w Słubicach jak najbardziej... Ewentualnie żeby dużo nie inwestowac można byłoby zmodernizowac nasz basen odkryty. Co do dyskoteki to rzeczywiście brakuje w Słubicach tego. Myslałem, że Witek będzie dyskoteką z prawdziwego zdarzenia, ale to jest taki duży pub... Myśle, że dyskoteka (takie jakby chociaż we Frankfurcie) tez przydałaby się w Słubicach. Pozdrawiam.

• asiulek
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:08 #266 przez asiulek
Replied by asiulek on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
witam..chcialam spytac jaka impreza jedno- trzydniowa najbardziej spodobalaby sie naszym mieszkancom? taka oczywiscie, ktora moglaby sie pojawiac kazdego roku..stajac sie czym charakterystycznym tylko dla naszego miasta

• alicjalewandowska9
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/04/28 19:09 #267 przez alicjalewandowska9
Replied by alicjalewandowska9 on topic Odp.:Co byście zmienili w Słubicach ?
mostek przy ul. Rzepińskiej i Nocznickiego zaszeroki chodnik za wąski zakręt

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas