Wody brak...

Więcej
2013/05/21 06:31 #16394 przez dreamhost
Wody brak... was created by dreamhost
Od wczoraj nie ma wody w niektórych miejscach Słubic - dzisiaj już nie ma prawie w całym mieście. Dziwne, że lokalne media nic o tym nie informują...

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/05/21 06:37 #16395 przez Rob
Replied by Rob on topic Odp: Wody brak...
no nie ma, na awarie nie ma rady

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2013/05/21 07:03 #16397 przez marks
Replied by marks on topic Odp: Wody brak...

dreamhost napisał: Od wczoraj nie ma wody w niektórych miejscach Słubic - dzisiaj już nie ma prawie w całym mieście. Dziwne, że lokalne media nic o tym nie informują...

A jakie media masz na myśli, bo chyba nie ten koncern medialny burmistrza?
Poza tym woda już się gdzieniegdzie pojawia więc idzie ku dobremu i o tym będzie mógł się rozwodzić burmistrz w kolejnych wiadomościach.

Więcej
2013/05/21 07:11 #16399 przez Góral
Replied by Góral on topic Odp: Wody brak...
Ciekawe czy ktoś przeprosi mieszkańców za brak informacji? Ludzie z rana oblegali markety za wodą, biedronka, netto, Piotr i Paweł, Lidl, wszędzie kolejki do kasy i masa wykupionej wody.

Więcej
2013/05/21 08:23 #16400 przez jurek
Replied by jurek on topic Odp: Wody brak...
i po krzyku, wody nie było raptem w nocy i nad ranem
gdybyscie nie napisali to bym nawet nie wiedział.
rano coś zabulgotało, poleciało kakałko i teraz jest lux :cheer:

Więcej
2013/05/21 09:12 #16403 przez Gosc25
Replied by Gosc25 on topic Odp: Wody brak...
dokładnie powinna być jakaś informacja, nawet tutaj na stronie, wcześniej informowano o tym, że np. nie będzie wody na niektórych ulicach.
a tak na marginesie, to jurek nie po krzyku bo ja wody nie miałam od wieczora nie w nocy i do tej pory nie mam :(

Więcej
2013/05/21 10:41 #16404 przez Redakcja Słubice24.pl
Replied by Redakcja Słubice24.pl on topic Odp: Wody brak...
Do awarii doszło wczoraj popołudniu na ul. Żeromskiego. Przed chwilą rozmawialiśmy z prezesem wodociągów. Większość miasta powinna mieć już dostęp do bieżącej wody. Szczegóły tutaj: . www.slubice24.pl/wiadomosci/aktualnosci/...gu-na-ul-zeromskiego

Więcej
2013/05/21 17:41 #16411 przez Góral
Do Jurek:
Ciekawe co znaczy dla Ciebie "woda lux" bo jest godz. 20 a u mnie dalej leci z kranu kakao i weź tu teraz dziecko wykąp panie jurek.

Więcej
2013/05/21 18:48 #16412 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: Wody brak...

Góral napisał: Do Jurek:
Ciekawe co znaczy dla Ciebie "woda lux" bo jest godz. 20 a u mnie dalej leci z kranu kakao i weź tu teraz dziecko wykąp panie jurek.

Musisz trochę tej wody spuścić to będzie lecieć czysta woda.

Więcej
2013/05/21 19:04 #16413 przez jurek
Replied by jurek on topic Odp: Wody brak...
to że nie masz wody w swojej szopie nie znaczy ze wszyscy nie mają.

od rana mam normalnie wodę, wieczorem tez mialem i nie musze plakac na forum, ze zły burmistrz nie raczyl poruszyc nieba i ziemi zeby tylko biednego gorala poinformowac ze kilka godzin nie bedzie wody.

na slowianskim stoi od rana fura z woda o czym tu pisano, idz sobie i nabierz w wiaderko, zagotuj i gotowe.

50 lat temu bylo tak w co drugiej chacie, wiec przez jeden dzien nie umrzesz

nikt rury specjalnie nie niszczy, jak naprawią to naprawią

w latach 90-tych kakało w kranie to była norma, pamietam jako mlody studenciak, ze matka pieluche z watą podstawiała, teraz to mamy lux i mozna pic z kranu, ja tak robie i żyje

Więcej
2013/05/21 19:39 #16416 przez Gosc25
Replied by Gosc25 on topic Odp: Wody brak...
50 lat temu to było 50 lat temu. Teraz mamy inne czasy. Wszystko się zmienia i idzie do przodu a w dobie internetu poinformowanie obywateli wcale tak długo trwać nie musiało.

jurek napisał: to że nie masz wody w swojej szopie nie znaczy ze wszyscy nie mają.

od rana mam normalnie wodę, wieczorem tez mialem i nie musze plakac na forum, ze zły burmistrz nie raczyl poruszyc nieba i ziemi zeby tylko biednego gorala poinformowac ze kilka godzin nie bedzie wody.

na slowianskim stoi od rana fura z woda o czym tu pisano, idz sobie i nabierz w wiaderko, zagotuj i gotowe.

50 lat temu bylo tak w co drugiej chacie, wiec przez jeden dzien nie umrzesz

nikt rury specjalnie nie niszczy, jak naprawią to naprawią

w latach 90-tych kakało w kranie to była norma, pamietam jako mlody studenciak, ze matka pieluche z watą podstawiała, teraz to mamy lux i mozna pic z kranu, ja tak robie i żyje

Więcej
2013/05/24 01:04 #16431 przez Góral
Do jurek:
A może jurek się nie myje więc po co mu czysta woda? A niech se śmierdzi jureczek. I nie zna się na wychowaniu dzieci, bo by wiedział dlaczego mi tak zależy na informacji. Powodzenia jureczku.

Więcej
2013/05/24 09:10 #16432 przez dreamhost
Replied by dreamhost on topic Odp: Wody brak...

Góral napisał: Do jurek:
A może jurek się nie myje więc po co mu czysta woda? A niech se śmierdzi jureczek. I nie zna się na wychowaniu dzieci, bo by wiedział dlaczego mi tak zależy na informacji. Powodzenia jureczku.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Więcej
2013/05/24 18:00 #16434 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: Wody brak...
Ja po każdym braku wody muszę odkręcać głowice w kranach i czyścić z rdzy. Będę musiał w przyszłości zamontować wstępny filtr wody zaraz przy głównym zaworze.

Więcej
2013/06/01 10:17 #16484 przez robert
Replied by robert on topic Brudna woda
Od kilku dni jest brudna woda w Słubicach - Żwirki i Wigury, tzn. są czarne drobinki, tworzy się osad. Ktoś wie czy woda jest zdatna do spożycia? Brak jakiejkolwiek informacji, gdziekolwiek na ten temat.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas