CHINA BOX

Więcej
2011/11/06 09:38 #10689 przez bebe
CHINA BOX was created by bebe
Byłam, spróbowałam i więcej tam nie pójdę...A Wy co sądzicie o chińczyku w kartonie?:)

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/11/06 09:51 #10690 przez marteczka
Replied by marteczka on topic O: CHINA BOX
ja byłam i pójdę jeszcze raz. co cie tak zniechecilo ?

Więcej
2011/11/06 10:48 #10691 przez bebe
Replied by bebe on topic O: CHINA BOX
Jedzenie było bez smaku, a mięsa musiałam tam szukać. Może panie ze zmęczenia zapomniały doprawić...

Więcej
2011/11/06 10:49 #10692 przez słubiczanin 40
Replied by słubiczanin 40 on topic O: CHINA BOX
LUDZIE TEGO SWINSTWA JESC NIE SZŁO ,JAKI TRZEBA MIEC TUPET BY TO SPRZEDAWAC,MASAKRA,TO JEST JEDZIENIE CHINSKIE???? ZENADA!!

Więcej
2011/11/06 13:36 #10697 przez dżozef
Replied by dżozef on topic O:CHINA BOX
Powiem szczerze, nie jadam takich rzeczy z budek, ale przechodząc cos mnie skusiło, tym bardziej, że syn namawiał. No i nowość :P Szału nie ma, ale akurat mi smakowało, jadłem wersje z samymi warzywami.

Wg mnie duża porcja i dobra cena, wiadomo to jedzenie nie na codzień, ale przekąsić czasem można idąc po drodze :cheer:

Więcej
2011/11/06 13:37 #10698 przez marek123
Replied by marek123 on topic O:CHINA BOX
a mi tam smakowało, kupiłem rano kurczaka-był pyszny i po południu wróciłem zjeść wieprzowinę, też jest niezła, będę tam wracał, nie wiem co wy chcecie za 9,99? a może konkurencja szykanuje...

Więcej
2011/11/06 13:59 #10699 przez polonia
Replied by polonia on topic O:CHINA BOX
tragedia kurczaka szukałem z lupą

Więcej
2011/11/06 14:58 #10700 przez bebe
Replied by bebe on topic O:CHINA BOX
komuś nie smakuje i od razu konkurencja...a dzisiaj już jest knajpa zamknięta, chociaż miała być normalnie otwarta, ciekawe dlaczego?

Więcej
2011/11/06 16:22 - 2011/11/06 16:22 #10704 przez Basu
Replied by Basu on topic O:CHINA BOX
bebe w pierwszym poscie napisalas jak rozkapryszona nastolatka "Byłam, spróbowałam i więcej tam nie pójdę" brakuje jeszcze typowego "damskiego focha" :)

a wracają do tematu to byłem, spróbowałem i powiem tak: raz na jakis czas chetnie, chociaz rzeczywiście ciut mało mieska :) a to, ze dzisiaj zamkniete to tylko strata właścicieli :)
Ostatnia2011/11/06 16:22 edycja: Basu od.

Więcej
2011/11/06 18:32 #10709 przez piniu
Replied by piniu on topic O:CHINA BOX
Jadłem pierwszy i ostatni raz !!! lepiej dolozyc pare zł i zjesc po drugiej stronie ulicy. dla biznesu długiego żywota nie wróże.

Więcej
2011/11/06 19:12 #10710 przez ludw1
Replied by ludw1 on topic O:CHINA BOX
aż musiałem konto założyć by się z wami podzielić moimi spostrzeżeniami..

Pierwszy zaraz wyrzuciłem do kosza jedzenie, za które zapłaciłem.Kompletnie nieprzyprawione, mięso chyba im się pod wieczór skończyło bo go nie znalazłem w mojej porcji makaronu z wieprzowina:) Koło chińczyka to nawet nie leżało! :D

Więcej
2011/11/06 20:11 #10711 przez agusiinkaa
Replied by agusiinkaa on topic O:CHINA BOX
Ja rowniez sprobowalam i niestety musze stwierdzic, ze chyba ktos pomylil jakas przyprawe z przyprawa do piernika.... nie polecam - jak wyzej, lepiej dolozyc i przejsc sie na druga strone ulicy... ech..

p.s.

kurczaka rowniez szukalam z lupa ;)

Więcej
2011/11/11 09:53 #10759 przez Lea
Replied by Lea on topic O:CHINA BOX
No niestety z tym poszukiwaniem mięsa to prawda - trzeba się mocno wysilić, żeby znaleźć. Poza tym są to gotowe dania z paczki, ledwo podgrzane przez panią w woku, więc nie ma co oczekiwać cudów. Mnie nie smakowało.

Więcej
2011/11/14 20:52 #10780 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic O:CHINA BOX
czyli nadal chińczyk koło koliby rządzi!

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

Więcej
2011/11/23 14:44 #10871 przez KasMa1988
Replied by KasMa1988 on topic O:CHINA BOX
Słuchajcie, moja znajoma pracowala w tym Boxie. Odradzała mi jedzenie tam, bo zwyczajnie kantuja na jakosci jedzenia. Tyle dni jest zamkniete, bo produkty byly skiśnięte. Po zwrotach od klientow zdecydowali sie zamknac zeby nie narazac sie na sanepid. Lepiej pojsc troszke dalej do chinczyka kolo Koliby lub szkoły nr 1. Aha, a mieso nie jest swieze, albo robia z mrozonek albo jest to najpodlejsza mielonka. Jak ktos wyzej zauwazyl, raczej dlugo to nie pociagnie.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas