korepetycje z angielskiego i niemieckiego

Więcej
2011/08/25 22:36 #9937 przez ilmarab
Witam serdecznie
Interesuja mnie korepetycje z angielskiego i niemieckiego ( gimnazjum i LO). Kogo polecacie?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/08/25 23:11 #9938 przez pysiu83
Replied by pysiu83 on topic O:korepetycje z angielskiego i niemieckiego
Jest w ogłoszeniach oferta korepetycji jakiejś Pani Nauczyciel z niemieckiego , pewnie i z angielskiego się znajdzie.

Więcej
2011/08/25 23:17 #9939 przez Redakcja Słubice24.pl
Replied by Redakcja Słubice24.pl on topic O:korepetycje z angielskiego i niemieckiego
Tu również znajdziesz sporo namiarów (adresy, telefony) na różne szkoły językowe i osoby prowadzące kursy:
www.slubice24.pl/firmy/nauka-i-edukacja/

Więcej
2011/08/26 13:12 #9943 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic O:korepetycje z angielskiego i niemieckiego
wątek nie dotyczył namiarów na kogokolwiek tylko kogoś godnego polecenia / sprawdzonego.
ogłoszeń bowiem jest mnóstwo tylko jak wyłowić kogoś kto uczy dobrze?

niestety nie znam nikogo kogo mogę polecić obecnie, bo kilka lat od liceum minęło...
nie wiem czy jeszcze uczą, ale świetnie wspominam panie Sofiyę Hubytską, Duszyńską (obie angielski) i siostrę pani Skręty, której nazwiska za żadne skarby sobie nie przypomnę (niemiecki).

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

Więcej
2011/08/27 12:00 #9961 przez ilmarab
Replied by ilmarab on topic O:korepetycje z angielskiego i niemieckiego
Dziękuję za odzew :)
Właśnie, chodziło mi o kogoś sprawdzonego, kogoś godnego polecenia. Jestem w tym środowisku nowa, więc nie mam rozeznania. Wszelkiego typu oigłoszenia czytam oczywiście, ale nie ma to jak sprawdzony, polecony korepetytor. Pozdrawiam :)
PS. Cały czas Milomi - dziękuję za konkrety

Więcej
2011/08/27 18:56 #9972 przez Kocham angielski
Replied by Kocham angielski on topic O:korepetycje z angielskiego i niemieckiego
Dziekuje bardzo za mile slowa! Kolega ze Slubic przeslal mi link.
Bardzo milo wspominam Slubice, juz nie pracuje w LO, od 5 lat jestem w Stanach.
Jezeli kiedys bedziesz potrzebowal pomoc z angielskiego, napisz do mnie na sohu@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie!
Sofiya

Więcej
2011/09/06 11:23 #10073 przez MartaP
Replied by MartaP on topic O:korepetycje z angielskiego i niemieckiego
Szkoda ze Pani Sofiya juz nie uczy kolejnych pokolen w LO. Ja rowniez bardzo milo Ja wspominam, zaczelam przygode z jezykiem angielskim dopiero w I kl liceum wlasnie i dzieki naukom wlasnie tej nauczycielki doszlam do tego zeby w pozniejszym czasie podjac studia w tym jezyku i napisac mgr po ang:) tak wiec wklad Pani nauczycielki okazal sie nieoceniony:)
Serdeczne pozdrowienia dla Pani przesylam ze Slubic! :)
Potas- moze Pani jeszcze bedzie pamietac:)

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas