Słubicki OSiR czekają zmiany.

Więcej
2011/08/23 14:28 - 2011/08/23 14:57 #9884 przez kaczka
Słubicki OSiR czekają zmiany. was created by kaczka
W związku z tym, że komentarze pod artykułem o zmianach w OSiR-e zostały przez moderatora zablokowane, pozwolę sobie na zadanie pytania na tym forum.
Od pewnego czasu pojawiła się w środowisku słubickim informacja, że prezesem zarządu nowej spółki ma być Marcin Kiedrowicz.
Jeśli jest to nieprawda proszę zainteresowanego o zdementowanie lub potwierdzenie tej informacji jeśli to prawda.
Jeśli mój post zostanie usunięty, to proszę Panie Marcinie o nie nazywanie się rzetelnym dziennikarzem.
Informuję, że majątek OSiR-u to własność wszystkich mieszkańców gminy, a nie wybranej grupy osób.
Powiem szczerze, że ta informacja jest dla mnie zaskoczeniem.
Byłem przekonany, że prezesem zostanie Zbyszek S.
Ostatnia2011/08/23 14:57 edycja: kaczka od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/08/23 15:46 - 2011/08/23 15:55 #9885 przez Redakcja Słubice24.pl
Replied by Redakcja Słubice24.pl on topic O:Słubicki OSiR czekają zmiany.
Drogi użytkowniku,

nawiązując do przedstawionych przez Ciebie informacji chciałbym wyjaśnić kilka rzeczy:

1. W artykule na temat zmian w Ośrodku Sportu i Rekreacji została wyłączona możliwość komentarzy ze względu na wielokrotne łamanie regulaminu przez kilkoro użytkowników, co wyjaśnione zostało w naszym komentarzu
www.slubice24.pl/wiadomosci/sport/2640-s...zmiany#comment-25936
Mimo apelu tam zawartego z prośbą o kulturalną i merytoryczną dyskusję dalsze komentarze (w tym i Twój) nadal nie dotyczyły tematu artykułu, lecz poruszały sprawy moderacji komentarzami, nie zważając na naszą prośbę, aby takie opinie przesyłać wyłącznie na redakcyjnego emaila. Tylko jedna osoba biorąca udział w dyskusji "Całyczas Miłomi" przesłała do nas swoje uwagi - krytyczne, ale co ważne konstruktywne - za co serdecznie przy okazji dziękujemy.

2. Rzetelnie napisany artykuł, a moderacja forum to dwie odrębne sprawy. Nie jestem człowiekiem orkiestrą, przy portalu Slubice24.pl pracuje zespół ludzi i każdy jest odpowiedzialny za swoją część pracy. Moderacją forum i komentarzami zajmuje się inna osoba, bardzo rzadko ja osobiście. A co do artykułu, to uważam, że jest napisany rzetelnie i obiektywnie. Przestawione są w nim fakty, cytaty odpowiedniej osoby, odwołanie do dokumentów źródłowych, tj uchwały. Nie ma w nim własnych sądów, uwag czy odautorskiego komentarza.

3. Nie słyszałem w życiu większej bzdury jakobym miał objąć fotel prezesa nowej spółki. Nie wiem kto i dlaczego produkuje takie plotki. Prowadzę swoją działalność gospodarczą, zajmując się m.in. oprawą i przygotowaniem imprez sportowych w kraju, w tym największej imprezy biegowej w Polsce Biegnij Warszawo, czy meczów siatkówki polskiej reprezentacji (m.in. finały Ligi Światowej). Nie jestem w żaden sposób powiązany z OSIREM, ani tym bardziej nową spółką (i być nie zamierzam).

Mam nadzieję, że tym postem wyraziłem się jasno i precyzyjnie. Bardzo proszę, aby więcej nie łączyć mojej osoby z jakimikolwiek zmianami dotyczącymi OSIR, tym bardziej sprawami powstania nowej spółki i powołania prezesa i zarządu.

Z uszanowaniem
Marcin Kiedrowicz
Ostatnia2011/08/23 15:55 edycja: Redakcja Słubice24.pl od.

Więcej
2011/08/23 16:20 #9886 przez diag112
Replied by diag112 on topic O:Słubicki OSiR czekają zmiany.
Tak trzymaj Marcin :)

Pozdrawiam

Więcej
2011/08/23 16:24 - 2011/08/23 20:18 #9887 przez kaczka
Replied by kaczka on topic O:Słubicki OSiR czekają zmiany.
Bardzo dziękuję za jasne i rzeczowe wyjaśnienie dotyczące spekulacji na temat prezesa spółki OSiR. Ja ze swojej strony nie mam w tym temacie pytań.
Pan źle zrozumiał. Ja nie mam pretensji na temat kasowania wypowiedzi nie w temacie.
Napisałem tylko, że z braku możliwości zadania pytania pod tekstem, zadaje je tutaj.
Mam również nadzieję na reakcję na wulgaryzmy wyrażane w stosunku do mojej osoby, nie tylko wtedy, gdy na te wulgaryzmy odpowiadam ( temat P. Weronika )
Ostatnia2011/08/23 20:18 edycja: kaczka od.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas