Słubiccy "DRIFTERZY"

• Piterson
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2011/08/09 18:41 - 2011/08/09 18:42 #9682 przez Piterson
Replied by Piterson on topic O:Słubiccy "DRIFTERZY"
po pierwsze, nie chwalę się tym co robię, nie jestem z tych co się lubią przechwalać ( tym widzisz się różnimy)
Po drugie, jeśli Twoją pasją jak Ty to nazywasz jest jeżdżenie po mieście w jakichś rozklekotanych samochodach, które nadają się tylko na złom, to wybacz, ale nie mam o czym z Tobą rozmawiać, baw się dalej w piaskownicy...upss w samochodziki, i przy okazji nie zrób komuś krzywdy, miSZCZu kierownicy .....przepraszam.....driftingu :D
Ostatnia2011/08/09 18:42 edycja: Piterson od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/08/09 18:42 #9683 przez Pawel23
Replied by Pawel23 on topic O:Słubiccy "DRIFTERZY"
chyba mała pomyłka bo nie wiem co to ma być za filmik :D

Więcej
2011/08/09 18:49 #9685 przez Pawel23
Replied by Pawel23 on topic O:Słubiccy "DRIFTERZY"
I wcale nie uważam się za mistrza, nikt tak tutaj nie powiedział, poprostu nie wiem dlaczego ludzie się do tego czepiają, skoro wam się to nie widzi to sobie to olejcie, nie zwracajcie uwagi, po waszych prywatnych ulicach nie jeżdżę....

Więcej
2011/08/09 18:59 #9686 przez pysiu83
Replied by pysiu83 on topic O:Słubiccy "DRIFTERZY"
Oj dzieci dzieci ... Po co komentować tutaj takie rzeczy jak szkoda na to słów . Widać że kolega Pepe broni siebie i raczej jest wyszczekany w gębie , takich bohaterów lubię , mocni w gębie a co do czego to lipa bo inaczej jak nazwać chęć pojedynku ....

Więcej
2011/08/10 10:35 - 2011/08/10 10:36 #9692 przez PanCogito
Replied by PanCogito on topic O:Słubiccy "DRIFTERZY"
Czasami lepiej posiedzić przy symulatorze. Bezpieczniej. A w czasie takiej jazdy można komuś zrobić krzywde.
Ostatnia2011/08/10 10:36 edycja: PanCogito od.

Więcej
2011/08/19 18:39 #9835 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic O:Słubiccy "DRIFTERZY"
A dlaczego drifterzy akurat oczekują, że miasto albo jakiś prywatny właściciel placu czy drogi ma im zapewnić miejsce do realizacji swojego hobby? To ja poproszę o darmowy, dobrze utrzymany stok narciarski w centrum, ktoś inny o darmową, dobrze utrzymaną stadninę lub darmowy kryty basen o wymiarach olimpijskich. W końcu się nam należy. Zejdż na ziemię. Jak chcesz uprawiać sobie hobby a nie stać Cię na robienie tego w miejscach specjalnie przygotowanych
( jakichś torach, prywatnych placach itd.) to nie wymagaj ogólnej zgody na powodowanie niebezpiecznych sytuacji na publicznych drogach czy na terenie prywatnym (lub należącym do jakichś firm).

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

Więcej
2011/08/19 21:27 #9841 przez kreplas
Replied by kreplas on topic O:Słubiccy "DRIFTERZY"
Zgadzam się z tezą, że ci, którzy szaleją "samochodami" po Słubicach to idioci bez wyobraźni. Niech wykupią sobie tor na cały weekend i wtedy szaleją.

Więcej
2011/08/24 19:03 #9895 przez brotherhood
Replied by brotherhood on topic O:Słubiccy "DRIFTERZY"
Oj obejrzeli sobie "chłepcy" Szybkich i Wściekłych 1, 2, 3, 4" (a może nawet w kinie "5") i rozmarzyli się, że też tak "mogom" i przecież "umiom". Ponaklejali na klapy VW Golfów III znaczki "GTI" i wyciskają co mogą z tych 75 źrebaków, żeby robić wrażenie na płci przeciwnej, tudzież własnej. A że oponki słabo piszczą, to chociaż dym i smrodek fajny, zwłaszcza, jak to kto inny wdychać musi (23.08. około godz. 21:00 koło kebaba na Piłsudskiego). Moja rada: zamontujcie sobie jeszcze "chłepcy" na dolocie zbiorniki z bitą śmietaną w sprayu, wszak ona nabijana jest podtlenkiem azotu N2O, czyli NITRO! :D

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas