Kuratorzy w Słubicach

Więcej
2011/06/24 23:40 #9243 przez irka
Kuratorzy w Słubicach was created by irka
Jaką macie opinie na temat kuratorów pracujących w słubickim sądzie i wogóle o słubickim sądzie. Moje dokumenty z tego sądu przez przypadek trafiły w ręce prawników z miasta wojewódzkiego i wydali druzgoczącą opinie na temat słubickiego sądu, świadczy to o tej instytucji w Słubicach. Czy ktoś miał problemy z tą instytucją o których prawnicy z innego miasta zapytaliby się tak jak mnie: a który to sąd wydaje takie wyroki, gdzie to tak jest? Wstyd!

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/06/26 11:52 #9250 przez kreplas
Replied by kreplas on topic O:Kuratorzy w Słubicach
To, że Twoje dokumenty "przypadkiem" trafiły w ręce prawników z miasta wojewódzkiego świadczy o Tobie. Po drugie, trzeba wysłuchać i oceniać obie strony jednakowo bo to, że są to prawnicy z maista wojewódzkiego o niczym nie świadczy. Nie mam wyrobionego zdania o słubickim sądzie, ale śledząc wyroki i decyzje podawane w prasie, wnioskując z opisu spraw, nie były one [te decyzje sądu] kontrowersyjne. I jeszcze jedno: jeśli możesz, przybliż sprawę bez szczegółów, bo dla Ciebie decyzja może być zła, krzywdząca i nieadekwatna, a dla innych zupełnie normalna.

Więcej
2011/08/12 20:12 #9714 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic O:Kuratorzy w Słubicach
co z tego, że jacyś prawnicy się wypowiedzieli? a tym bardziej co z tego, ze z miasta wojewódzkiego? nieomylni bogowie jacyś czy co??

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

Więcej
2011/08/12 23:24 #9716 przez PanCogito
Replied by PanCogito on topic O:Kuratorzy w Słubicach
A ja uważam, że Sąd w Słubicach jst całkiem ok.

Więcej
2011/08/27 15:54 #9967 przez ola52
Replied by ola52 on topic O:Kuratorzy w Słubicach
No jasne leprzego już nie ma :P

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas