Sklep "TEZ" godziny otwarcia

Więcej
2011/06/18 14:46 #9216 przez pojpunkowiec
Sklep "TEZ" godziny otwarcia was created by pojpunkowiec
Witam,nie wiecie może do której otwarty jest dzisiaj Tez?Od poniedziałku do piątku bodajże jest do 18tej, a dzisiaj?Proszę o odpowiedź:)

Pozdrawiam

[img]...[/img] ...[img][/img]

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/06/18 15:39 #9217 przez irek1206
Replied by irek1206 on topic O:Sklep
pojpunkowiec napisał:

Witam,nie wiecie może do której otwarty jest dzisiaj Tez?Od poniedziałku do piątku bodajże jest do 18tej, a dzisiaj?Proszę o odpowiedź:)

Pozdrawiam

Punkowiec troszke inwencji ....jak może wiesz Pan Google wie wszystko zapytaj a napewno cos jest na ten temat a juz napewno tel.95 758 01 09

Myślenie podobno nie boli... :P

Więcej
2011/06/18 15:47 #9218 przez pojpunkowiec
Replied by pojpunkowiec on topic O:Sklep
irek1206 napisał:

pojpunkowiec napisał:

Pozdrawiam

Punkowiec troszke inwencji ....jak może wiesz Pan Google wie wszystko zapytaj a napewno cos jest na ten temat a juz napewno tel.95 758 01 09

Myślenie podobno nie boli... :P

Numer telefonu to ja też znalazłem B) :P Zadałem pytanie na forum bo może kiedyś by się to komuś przydało,ponieważ Mr. Google nie wykazał żadnych godzin otwarcia tegoż sklepu.

Pozdro

[img]...[/img] ...[img][/img]

Więcej
2011/06/23 13:50 #9239 przez irek1206
Replied by irek1206 on topic O:Sklep
I nikt pod tym nr telefonu nie odpowiada?

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas