Co za bezmózgi wypalają te liście!

Więcej
2019/10/20 16:27 #35006 przez ja28rek
Co za bezmózgi wypalają te liście! was created by ja28rek
Ludzie litości całe miasto jest w dymie. Liście jak nie wiecie co można z nimi zrobić to do worka i do PSZOK można zawieść za darmo, a nie wypalajcie tego! Co robią nasze władze, przecież srogi mandat jest za wypalanie (500zł) a nikt nic z tym od lat nie chce robić.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2019/11/12 10:34 #35086 przez Pigwa
Replied by Pigwa on topic Odp: Co za bezmózgi wypalają te liście!
Wiem że to jest denerwujące ale trudno oczekiwać ze emeryt jadący rowerem na działkę wywiezie liście z orzecha na wysypisko.Brak kontenerów przy działkach nie rozwiąże tematu.

Więcej
2019/11/14 07:39 - 2019/11/14 07:40 #35089 przez Rob

ja28rek napisał: Ludzie litości całe miasto jest w dymie. Liście jak nie wiecie co można z nimi zrobić to do worka i do PSZOK można zawieść za darmo, a nie wypalajcie tego! Co robią nasze władze, przecież srogi mandat jest za wypalanie (500zł) a nikt nic z tym od lat nie chce robić.

Nie dajmy się zwariować, spalenie kilku listków na działce nikomu nie zaszkodzi. :angry:
Ostatnia2019/11/14 07:40 edycja: Rob od. Powód: poprawa błędu

Więcej
2020/01/07 18:38 #35248 przez charlotta
Replied by charlotta on topic Odp: Co za bezmózgi wypalają te liście!
Wypalali, wypalaja i beda wypalac.!!!!! :silly:
Ten problem walkowany jest od lat i nic sie niestety nie zienia. To nie jest ",spalenie kilku listkow", jak pisze @Rob. To kwestia m.in. kultury. Dbajmy o nasze srodowisko i przeciwdzialajmy ociepleniu naszego globu!!!

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas