Dziura w jezdni - gdzie zgłosić

Więcej
2017/12/05 08:17 #31313 przez yon
Mysle, ze potrzebne jest jakies miejsce w przestrzeni publicznej, gdzie mozna latwo i szybko zglosic problem , ktorym powinny sie zajac wladze, czy ich wykonawcze ramiona , ale czesto tlumacza sie tym, ze nie wiedza. Tak jest np. z dziurami w drogach - jako pierwszy zglaszam wiec dziure w drodze na ulicy Nadodrzanskiej przy budynku naroznym, w bezposrednim sasiedztwie mostu granicznego. Dziura juz w tej chwili zaczyna zagrazac oponom samochodowym, wiec juz chyba pora na jej likwidacje - czy moze czekamy na nieszczescie? No i jest jakby nasza wizytowka...

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2017/12/05 09:29 #31316 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Dziura w jezdni - gdzie zgłosić
Dziury to nic w porównaniu z zapadniętymi studzienkami, które niszczą nam zawieszenie.

Więcej
2017/12/05 10:28 #31317 przez Zibowski
Replied by Zibowski on topic Dziura w jezdni - gdzie zgłosić
Taki numer telefoniczny t.zw. interwencyjny powinien być utworzony dla wszystkich spraw dotyczących miasta i wymagających pilnej interwencji odpowiednich służb. Odnośnie stanu dróg to mimo,że remontuje się ostatnio sporo to jestem zdziwiony,ze ulica Kopernika jest pomijana w planach . A jej stan jest fatalny no i te słynne garby na których kierowcy niszczą samochody z niskim podwoziem.

Więcej
2017/12/06 00:05 #31329 przez charlotta
Replied by charlotta on topic Odp: Dziura w jezdni - gdzie zgłosić
Masz racje "Zibowski" - garby so w ogole malo widoczne a powinny byc pomalowane biala lub zolta farba -tez moga byc paski- aby kierowca w czas wyhamowal samochod. Pol biedy z mieszkancami Slubic , ktorzy wiedza gdzie takowe "garby" sie znajduja ale zamiejscowi? Czy to na nich sa te pulapki? :woohoo:
Dziury w jezdni mozna tez -moim zdaniem-zglaszac policji lub moze Strazy Miejskiej?

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas