Żwirki i Wigury - czy jest bezpiecznie?

Więcej
2016/01/04 17:08 #23847 przez Toivo
Czy Osiedle przy ul. Żwirki i Wigury jest osiedlem bezpiecznym ? Chciałabym zapisać córkę do tamtejszej prywatnej szkoły. Czy może lepszą szkołą będzie państwowa ? :blush:

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2016/01/04 20:01 #23848 przez victory79
Replied by victory79 on topic Żwirki i Wigury - czy jest bezpiecznie?
Jest miejscem tak samo bezpiecznym jak wszystkie inne w Słubicach.

Więcej
2016/01/05 12:38 #23849 przez Toivo
Replied by Toivo on topic Żwirki i Wigury - czy jest bezpiecznie?
Dziękuję za odpowiedź. Pytam się bo pochodzę z Gdańska i tutaj tak po prawdzie są dzielnice gdzie po 20 raczej nikt nie chce wychodzić z domu. A co do szkół państwowych ? Czy ta przy Kilińskiego jest fajna ? Nie wiem jak córka się odnajdzie w innej miejscowości. Tutaj w Gdańsku dzieci są różne. Rodzice trzymają dzieci wiecznie pod kloszem. Dzieci nie wychodzą na dwór, ani nie spędzają ze sobą czasu. Bardzo bym chciała żeby moja córka odnalazła się wśród dzieci. My z mężem jesteśmy inni, ale co z tego jak inni rodzice wolą żeby dzieciaki w domu siedziały ....
Rodzice dzieci nie chcą utrzymywać ze sobą kontaktu także powoli moje serce ciągnie do mniejszej miejscowości.

Więcej
2016/01/06 09:26 #23856 przez brek
Replied by brek on topic Żwirki i Wigury - czy jest bezpiecznie?
nie wiem o jakiej prywatnej szkole Pani mówi, ale syn kuzyna chodził do prywatnej szkoły we Wrocławiu, wydali na to kupę kasy. Mój syn chodził do państwowej w Słubicach na Kolińskiego i nie widzę nadzwyczajnej różnicy w wykształceniu, słuchając ich myślę, że ma większą wiedzę. Wszystko zależy od rodziców, czy przypilnują dziecko. Gdyż sama szkoła wiedzy do głowy nie wbije. Dzieci nie chcą wychodzić na podwórko gdyż mają wielką pokusę w formie urządzeń komputerowych. Jednak często widzę dzieci bawiacych sie na placach zabaw.

• Wacianka
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2016/01/10 23:21 #23898 przez Wacianka
Replied by Wacianka on topic Odp: Żwirki i Wigury - czy jest bezpiecznie?
Uważam że szkoła prywata to wyrzucanie pieniędzy w błoto

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas