Uwaga oszust naciąga starszych ludzi!

• halinka0000
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2015/07/14 13:26 - 2015/07/14 13:29 #22711 przez halinka0000
Uwaga oszust naciąga starszych ludzi! was created by halinka0000
Ostrzegam że po okolicy kręci się oszust. Interesuje się osobami starszymi , proponuje rzekomo pomoc. Mojej babci próbował wcisnąć ,,polisę,, która okazała się pożyczką z drakońskimi odsetkami. Porusza się autem srebrne Opel combi nr rej. SD.......... Podaje się za znajomego rodziny , wzbudza zaufanie widać że ma teren opracowany wie do kogo się udaje.
Ostatnia2015/07/14 13:29 edycja: halinka0000 od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• cleoo
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2015/07/14 16:04 - 2015/07/14 16:06 #22713 przez cleoo

halinka0000 napisał: Ostrzegam że po okolicy kręci się oszust. Interesuje się osobami starszymi , proponuje rzekomo pomoc. Mojej babci próbował wcisnąć ,,polisę,, która okazała się pożyczką z drakońskimi odsetkami. Porusza się autem srebrne Opel combi nr rej. SD.......... Podaje się za znajomego rodziny , wzbudza zaufanie widać że ma teren opracowany wie do kogo się udaje.

O kilku tygodni widuje się podejrzanego typa w Kunowicach. Odwiedza rodziny byłych pracowników kołchozu. Wypytuje o Edwarda Ch. wg. mnie to mońciciel , próbuje zamykać ludziom usta w związku poważnymi procesami które toczą się w sądzie.
Dziękuje wam za informacje na pw. Jestem mile zaskoczona waszym zaangażowaniem i waszą solidarnością z ludźmi którym dzieje się krzywda. A już myślałam że was tu wszystkich zastraszyli.:)
Ostatnia2015/07/14 16:06 edycja: cleoo od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas