FSL Aktywni Dla Powiatu poszukiwani ?

Więcej
2014/12/30 19:48 #21172 przez kaczka
Nie wie ktoś co stało się z FSL Aktywnymi dla Powiatu. Od 11 listopada tego roku słuch po nich (nim)
zaginął. Może coś się stało niedobrego ? Przeglądnąłem od tego czasu chyba wszystkie informacje na portalu slubice24.pl. Otworzyłem link z grudnia o zawodach w piłce ręcznej i nic nie ma o nich, brydżyści też grali bez ich pomocy. Otwierając informację o tym jak nie przytyć na święta" byłem pewien, że ich tam znajdę, ale tam też ich nie ma. "Spotkanie z aniołami w hotelu Horda", myślałem, że to spotkanie z "Miastoczułymi", ale znów się pomyliłem.
W październiku i listopadzie byli wszędzie, a to szukali chętnych na "Miastoczułych" organizowali zawody w ręczną, tenisa, szachy.
Co się stało z Wami Panowie ?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2014/12/31 06:51 #21199 przez Office
Replied by Office on topic Odp: FSL Aktywni Dla Powiatu poszukiwani ?
Teraz ma być chyba znów wystawa kalendarza miastoczułych o ile się nie mylę.

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2015/01/02 19:15 #21236 przez xy37
a co z tym kalendarzem miastoczulych,co tak cicho????w tamtym roku byla polewa,a teraz jest juz nowy rok,a o kalendarzu cicho????????/ciekawa jestem kandydatow....

Więcej
2015/01/05 22:10 #21251 przez kaczka
Replied by kaczka on topic Odp: FSL Aktywni Dla Powiatu poszukiwani ?
Kalendarz jest już tak popularny w Słubicach, że podobno w ostatnim tygodniu stycznia mają być organizowane łapanki na ulicach. Facjaty złapanych mają być umieszczane w tym kalendarzu bez zgody zainteresowanych (żart)

Więcej
2015/01/06 07:01 #21252 przez Office
Replied by Office on topic Odp: FSL Aktywni Dla Powiatu poszukiwani ?
Tak wszyscy są tacy miasto czuli ,że chowają się przed natrętnymi paparazzo. he he to raczej światłowstręt przed fleszami aparatów a nie jakaś tam miasto czułość

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2015/01/14 17:35 #21303 przez xy37
miastoczuli siedza jak zbite psy w mysich dziurach,pewnie za wstydu przed suma jaka zebrali na szpital..bo na pewno zebrali slabo,gdyby byla to pokazna suma,dawno by sie chwalili.hehe.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas