MEBLE NA WYMIAR - pan Jacek z Kostrzyna

Więcej
2014/07/22 16:23 #19558 przez ilmarab
Witam.
Czy ktoś robił meble na wymiar w firmie niejakiego pana JACKA Z KOSTRZYNA?
Gość ponoć rewelacyjny, współpraca z nim znakomita.... Robi świetne meble, szybko, sprawnie i bez naciągania... Bardzo krótkie terminy realizacji....
Kto pomoże znaleźć na niego namiar? Chociaż nazwa firmy? Cokolwiek....

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2014/07/22 21:58 #19559 przez kaczka
Poczekaj do listopada. Może w Rzepinie coś się otworzy.

Więcej
2014/07/24 12:03 #19572 przez STEFIX
aby tylko nie pan Jacek ze Słubic i firma Karomeble, porażka totalna odradzam każdemu.
ale w Słubicach są fachowcy, jest chłopaczek koło PUKU podobno fajnie robi, nie trza szukać w kostrzynie :)

Więcej
2014/07/24 15:27 #19575 przez ilmarab
Replied by ilmarab on topic Odp: MEBLE NA WYMIAR - pan Jacek z Kostrzyna
Znalazłam :laugh: To ayo meble .... I Gorzów, a nie Kostrzyn!!! A o tej stolarni koło puku słyszałam....
Musze się tam wybrać.
The following user(s) said Thank You: tomeknor

Więcej
2015/08/17 18:08 #22859 przez Wasta
Właśnie jestem po kolejnej realizacji mebli u Pana Jacka z ayo meble. Parę lat temu meble u nich robiła nasza mama. Trochę się tam u nich pozmieniało. Mają już oficjalne studio w gorzowie, a Pan Jacek już osobiście nie montuje mebli. Ale nadal jeździ sam do klientów i robi projekty. Musze przyznać, że firma trzyma poziom. Bardzo elastyczni , terminowi, zrobili nam bardzo ładną kuchnię w przyzwoitej cenie.
The following user(s) said Thank You: ilmarab

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas