- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
elMartinez napisał: Witam robert69, po alkoholu nie jeżdżę i nie wiem co takiego strasznego mam pisać co bulwersuje ludzi na tym forum-nie jesteś GŁOSEM i reprezentantem pozostałych użytkowników. Twoje zacietrzewienie,fanatyzm świadczy jedynie o głupocie i skostniałym, ograniczonym umyśle ale to już jest problem i współczucie dla ludzi którzy muszą współżyć z kimś takim. Powodzenia w szerzeniu swoich teorii.
elMartinez napisał: Mój Boże, skąd Ty człowieku bierzesz te brednie??? moja propozycja to załączaj linki, które kopiujesz w ten sposób inni będą mogli rozważyć z kim mają do czynienia i czy warto z nim dyskutować.
elMartinez napisał: Normalnie brak mi słów jak czytam takie oszczerstwa. Przykro mi to powiedzieć ale wyżej wymieniony użytkownik powinien się spodziewać wezwania do prokuratury za podejrzenie popełnienia przestępstwa z art. 257 kodeksu karnego z zawiadomienia SJ i wyjaśnić swoje postępowanie przed organami ścigania i udowodnić wysuwane publicznie tezy jakie głosi na tym forum.
STEFIX napisał: elMartinez daj spokoj nie widzisz że facet ma problemy psychiczne? pisze wszędzie te same posty spamuje tak ze czytac sie nie da, dziwie się że go jeszcze nie zbanowali
Office napisał: JEHOWI TO POPAPRAŃCY.
Tym samym zostałam jedynym świrem swojej własnej wiary. Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
wladimir napisał:
Swego czasu udzielał się na parafii NMP niejaki Pan Bogdan niedoszły Świadek Jehowy ,śpiewał w zespole. Co ciekawe jegomość określał się jako antyklerykał i wróg Kościoła Katolickiego i katolicyzmu!? Jego misją było zarażanie ludzi nienawiścią do Kościoła i księży?! Nikt mu nic nie mówił nikt mu w tym nie przeszkadzał! Czego w kościele szuka Pani Jola?! i parę innych Pań których nie warto tu wymieniać?
wladimir napisał:
Swego czasu udzielał się na parafii NMP niejaki Pan Bogdan niedoszły Świadek Jehowy ,śpiewał w zespole. Co ciekawe jegomość określał się jako antyklerykał i wróg Kościoła Katolickiego i katolicyzmu!? Jego misją było zarażanie ludzi nienawiścią do Kościoła i księży?! Nikt mu nic nie mówił nikt mu w tym nie przeszkadzał! Czego w kościele szuka Pani Jola?! i parę innych Pań których nie warto tu wymieniać?