Stowarzyszenie ,,Poprostu,, i ,,Patronum,,. Jaka jest wasza opinia?

• Robert69
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/05/31 10:23 #19242 przez Robert69
Stowarzyszenia te zajmują się działalnością edukacyjną . Chciałbym tam wysłać swoje dziecko.
Proszę o opinię. Z góry dziękuję.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2014/06/01 11:20 #19245 przez merkaba
trzeba sie dowiedzieć czy nie promuje gender

• Robert69
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/06/09 16:50 #19281 przez Robert69
To dziwne że nikt się nie wypowiedział w temacie ani pozytywnie ani negatywnie. W konspiracji działają ? a jak tak to co mają do ukrycia? Dziękuję bo brak odpowiedzi wiele mówi.

Więcej
2014/06/09 17:49 #19283 przez makarena
hehehehe mafia,sekty,konspiracyjne stowarzyszenia :D Robert moze Ty lepiej jakiegos psychiatry poszukaj :)

Więcej
2014/06/09 17:54 #19284 przez makarena
Poczytaj tu www.stowarzyszeniepoprostu.com/ przejdz sie tam,popytaj. Nie szukaj problemow tam gdzie ich nie ma :)

Więcej
2014/06/09 22:04 #19286 przez venive
Może po prostu :) mamy ( bo do nich to pytanie ) mają mało czasu i nie zaglądają na takie fora internetowe - nie trzeba od razu snuć podejrzeń :)
W każdym razie moja dwójka dzieci chodzi tam na zajęcie i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni ... Dzieci uwielbiają zajęcia u Pani Asi. Z tego co wiem to starsze dzieci chodzące na majsterkowanie też są baaaardzo zadowolone.
Ps.polecam zajrzeć na facebook'a z profilem stowarzyszenia .. mają tam wiele zdjęć, które poświadczają pozytywną działalność PO PROSTU.

• Robert69
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/06/12 09:47 #19297 przez Robert69

makarena napisał: hehehehe mafia,sekty,konspiracyjne stowarzyszenia :D Robert moze Ty lepiej jakiegos psychiatry poszukaj :)

Ty już widzę dałaś sobie mózg wyprać! Tak się sekciarstwo broni jak się czuje zagrożone! Pomówieniami o chorobę psychiczną!

Więcej
2014/06/16 07:19 #19312 przez gublowa
Witam
moje dziecko korzystało z zajęc w poprostu. Fachowo, dobra opieka i polecam.Synek chodził 2-krotnie na zajęcia i z ogromną chęcią. Jak nie mógł raz uczestniczyć w zajęciach bo miał imprezę na zakończenie przedszkola to płakał... Pan prowadzący zajęcia zrobił mu dodatkowe zajęcia na które sam poszedł i dokończył pracę. Polecam szczerze.

• Robert69
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/07/21 12:01 #19535 przez Robert69

gublowa napisał: Witam
moje dziecko korzystało z zajęc w poprostu. Fachowo, dobra opieka i polecam.Synek chodził 2-krotnie na zajęcia i z ogromną chęcią. Jak nie mógł raz uczestniczyć w zajęciach bo miał imprezę na zakończenie przedszkola to płakał... Pan prowadzący zajęcia zrobił mu dodatkowe zajęcia na które sam poszedł i dokończył pracę. Polecam szczerze.

Tak czy inaczej trzeba mieć na nich oko.

Więcej
2014/07/21 19:49 #19549 przez Usik
Nie trzeba, dzieci korzystają praktycznie drugi sezon. Bardzo sobie chwalę. Mili serdeczni ludzi i fachowcy, niedrogo nawet te zajęcia mają.

• ppingwin
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/09/28 11:35 #20257 przez ppingwin

Usik napisał: Nie trzeba, dzieci korzystają praktycznie drugi sezon. Bardzo sobie chwalę. Mili serdeczni ludzi i fachowcy, niedrogo nawet te zajęcia mają.

Taka sobie opinia, mam zastrzeżenia ale o tym innym razem.

• cleoo
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2015/06/16 11:07 #22493 przez cleoo

ppingwin napisał:

Usik napisał: Nie trzeba, dzieci korzystają praktycznie drugi sezon. Bardzo sobie chwalę. Mili serdeczni ludzi i fachowcy, niedrogo nawet te zajęcia mają.

Taka sobie opinia, mam zastrzeżenia ale o tym innym razem.

Jakie zastrzeżenia?

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas