- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
AniaKlaudia napisał: Powstanie tam Spa z hotelem Gołębiowski zaraz po zakończeniu budowy wału ochronnego od Słubic do Drzecina. Jednak to powstanie zaraz po wybudowaniu McDonald'a na Kościuszki który powstanie zaraz po budowie ścieżki rowerowej do Kunowic która powstanie zaraz po ukończeniu ścieżki do Kostrzyna która będzie realizowana po zakończeniu budowy krytego basenu - oczywiście w samym centrum miasta ,a ten nie wiem po czym będzie realizowany, może ktoś coś wie lub ma pomysły? :evil: :evil: :lol: aaa przypomniało mi się !!!!! po zakończeniu budowy nowego bazaru którego to tak chętnie "budy" zostały rozchwytywane - dobrze że się nikt nie pozabijał na przetargu :evil: :evil: :evil:
kebab z bekonem napisał: brak słów na to co ten Ciszewicz naobiecywał, a zero realizacji! panie burmistrzu lepiej czasem przygryźć jezor no ale bez obietnic wyboroczych nikt by tego pana nie wybrał, cyrki z Bazarem, Sosirem, nauczycielami, glupie oszczednosci z oswietleniem, szopki z budżetem i do tego lans w telewizji od ktorego bierze na wymioty, w październikku powiemy panu NIE
dreamhost napisał:
kebab z bekonem napisał: brak słów na to co ten Ciszewicz naobiecywał, a zero realizacji! panie burmistrzu lepiej czasem przygryźć jezor no ale bez obietnic wyboroczych nikt by tego pana nie wybrał, cyrki z Bazarem, Sosirem, nauczycielami, glupie oszczednosci z oswietleniem, szopki z budżetem i do tego lans w telewizji od ktorego bierze na wymioty, w październikku powiemy panu NIE
A ja powiem zdecydowanie TAK. Choćby dlatego, że to najlepszy burmistrz w historii Słubic. Przyznaję, że na początku też byłem mocno sceptyczny, ale to, czego udało się dokonać obecnemu burmistrzowi zasługuje na najwyższe uznanie. Jeśli ktoś tych dokonań nie widzi to chyba przez wrodzoną ślepotę. Nie warto wymieniać, bo krzykaczy, którym jest tak źle i i tak nic nie przekona, a przekonanym również nie ma sensu wymieniać punkt po punkcie.
Bez jaj, burmistrzowi Ciecierskiemu do pięt nie dorasta.dreamhost napisał: A ja powiem zdecydowanie TAK. Choćby dlatego, że to najlepszy burmistrz w historii Słubic.
A cóż takiego wielkiego udało się dokonać Ciszewiczowi?Przyznaję, że na początku też byłem mocno sceptyczny, ale to, czego udało się dokonać obecnemu burmistrzowi zasługuje na najwyższe uznanie.
Nie, nie warto wymieniać, tylko nie ma co wymieniać.Jeśli ktoś tych dokonań nie widzi to chyba przez wrodzoną ślepotę. Nie warto wymieniać, bo krzykaczy, którym jest tak źle i i tak nic nie przekona, a przekonanym również nie ma sensu wymieniać punkt po punkcie.