Montaz telewizora - instalator RTV - kogo polecacie?

Więcej
2013/12/20 16:06 - 2013/12/20 16:07 #18195 przez dreamhost

jurek napisał: nie wiem w czym problem - są tacy co lubią sami majsterkować, są tacy co nie mają umiejętności, więc po co się czepiać
ja sam np. elektrykę potrafię zrobić od A do Z, ale kompletnie nie znam sie na wod-kan, zawsze fachowca wzywam
porównanie z tymi wycieraczkami zupełnie nie na miejscu

Polacy to taki naród fachowców co to sami wszystko porobią w stylu: panie ja i szwagier zrobimy
Ja juz po takich kilka instalacji poprawiałem, zrobionych tak ze groziło porażeniem i śmiercia dla domowników.

umiesz sam zrobic - super, ciesz sie, ale nie krytykuj innych gdy szukają pomocy raczej jak widac nie z lenistwa

Dobrze Panie Jurku, przepraszam za moją niesłuszną "krytykę", mea culpa. Zakładam na swój plugawy, bęcwalski łeb worek pokutny i kajam się w prochu i popiele.
Ostatnia2013/12/20 16:07 edycja: dreamhost od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/12/22 11:14 #18205 przez szabla
Spadaj, bęcwale na drzewo, a nie sil się na pseduosocjologiczne frazesy, bo to nikogo nie wzrusza. I pomyśleć, że chciałem tylko zawiesić TV...

Więcej
2013/12/22 14:21 #18206 przez lukasz23
tu masz numer kogos co zamoątuje ten tv 693164602

Więcej
2013/12/23 17:15 #18218 przez pysiu83
Odezwij sie jak aktualne to coś pomyślimy na tv i położeniem okablowania .

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas