Genialne naklejeczki na śmietnikach

Więcej
2013/10/03 19:26 - 2013/10/03 19:29 #17578 przez JANKO
Wyrzucając dziś śmieci ,,odkryłem genialne naklejeczki na śmietnikach .....
Gratuluje ,,głupoty ,, pomysłodawcą tego czegos....
W szkołach czy reklamach telewizyjnych jest głosno że papier do niebieskiego szkło do zielonego itp....a tu nagle karteczki ...nowe zmiany i mącenie ludziom w głowach i ogólny bałagan w tych pojemnikach gdzie jest juz wszystko tak pomieszane że lepiej nie trzeba ...
jeszcze raz gratuluje głupoty ......w chorym kraju zyjemy....
od dzis Słubiczanie pamiętajcie żeby po wypiciu kawy ze szklaneczka fusy wyrzucic do niebieskiego pojemnika:):):) a ludzie starsi koniecznie muszą zabrac okulary żeby nie pomylic pojemników.....Nobel dla pomysłodawcy!!!
Ostatnia2013/10/03 19:29 edycja: JANKO od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/10/03 19:33 #17579 przez ilona2486
Ha ha ha tez to widziałam:)Śmiechu warte,ale to tylko w naszym chorym kraju mozemy się spodziewać takich pomysłów,brak słów
The following user(s) said Thank You: JANKO

Więcej
2013/10/04 06:14 #17582 przez Joasia5
Ja zato mieszkam w domku jednorodzinnym i przez 5 lat miałam osobny worek na szkło zielony,na papier niebieski ,żółty na plastik .Od miesiąca mam jeden na wszystko -to dopiero jest reforma wtórna raczej gratuluje głupoty :woohoo:

• grabka
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2013/10/04 06:25 #17583 przez grabka
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: oj tam, oj tam. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Więcej
2013/10/04 18:51 #17594 przez yon
I ten podniecający dopisek :" Napełnij mnie..." Żałość nad żałościami...

Więcej
2013/10/05 11:18 #17596 przez ja28rek
Ja to teraz widzę tak: Przed ustawą średnio w miesiącu wystawiałem 4 pełne kosze ze śmieciami, a teraz jak dostałem drugi to będę wystawiał 6 koszy ze śmieciami miesięcznie.

Więcej
2013/10/07 06:49 #17611 przez yon
No przecie urzędasy nie robiły tego zamieszania bez celu. Każda kasa się liczy - baranów do strzyżenia jest tylu, że od każdego zliczyć grosik i już jest na flaszkę :lol:

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas