Parking koło bazaru

Więcej
2013/09/12 07:45 #17360 przez Pigwa
Parking koło bazaru was created by Pigwa
Może mi ktoś wyjaśnić jak to jest w tym naszym mieście? Wszystkie miejskie parkingi mieszczą po kilka aut ,wszystkie płatne,te nieformalne "dzikie" polikwidowane.Koło bazaru był zrobiony parking ,utwardzony,suchy żużlowy ale nie był dostatecznie dobry dla "MIESZKANCÓW" Słubic.Ciekawi mnie kto finansował taką ogromną inwestycje? A może pomyśleć o zrobieniu parkingu koło przychodni,na poczte idąc odebrać awizo trzeba zapłacić bo są tylko dwa miejsca dla inwalidy.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/09/12 12:39 #17364 przez directioners 3
Replied by directioners 3 on topic Odp: Parking koło bazaru
Zgadzam się:) To jest troszeczkę bez sensu :)

Więcej
2013/09/12 15:04 #17367 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: Parking koło bazaru
Niestety musimy się męczyć bo nasze władze w słubicach mają to gdzieś! Koło przychodni był parking dziki ale komuś to przeszkadzało i stoi już prawie dwa lata ogrodzony płotem.

Więcej
2013/09/13 05:27 #17371 przez Joasia5
Replied by Joasia5 on topic Odp: Parking koło bazaru
Miasto musi mieć dochody :evil: :evil: Aty sie męcz ,parkingi nie istnieja tak naprawde.

Więcej
2013/09/13 09:00 #17374 przez Wiesław
Replied by Wiesław on topic Odp: Parking koło bazaru
Z mojej wiedzy wynika ze to nie miejski parking tylko sami bazarowicze odkupili od miasta i zrobili dla klientów. Ale może się mylę. Wie ktoś nieco więcej?

Więcej
2013/09/13 16:46 #17375 przez anias34
Replied by anias34 on topic Odp: Parking koło bazaru
mówicie o parkingo na bazarze przy Kopernika?Tam parking jest potrzebny i nie uwazam ,ze to że został ulepszony to jakas zbrodnia.To jest parking dla klientow,a z nich żyjemy,więc uwazam że jest jak najbardziej ok.

Więcej
2013/09/16 12:02 #17397 przez jurek
Replied by jurek on topic Odp: Parking koło bazaru
żyjecie z klienta, to mu parking zapewnijcie, a nie na wydre każdy korzysta z parkingu Lidla
i tylko wielkie pretensje ze miasto parkingu nie robi,
The following user(s) said Thank You: anias34

Więcej
2013/09/16 14:05 #17399 przez anias34
to jest inna sprawa z tym parkingiem,i my bazarowicze za Lidlowski parking płacimy.Ma być duzo miejsca,to parking dla klientów z których zyje CAŁE miasto,nie tylko bazarowicze.

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2013/09/16 17:42 #17402 przez marks
Replied by marks on topic Odp: Parking koło bazaru
CAŁE miasto to w dupie ma parking przy jednym i drugim bazarze.
Za to ludzie chętnie by przystanęli koło poczty czy przychodni zdrowia.

Więcej
2013/09/17 04:33 #17405 przez anias34
A widzisz,ja z kolei mam w dupie to,że przy przychodni i poczcie nie ma parkingu;-))))Wolę,żeby porządny parking był przy bazarze,proste.Może zamiast wozić dupe autem,i denerwować sie brakiem parkingu,chodz na pieszo,wyjdzie ci to na zdrowie,hehehehe mniej nerwów i więcej ruchu.

Więcej
2013/09/17 09:31 #17408 przez Pigwa
Replied by Pigwa on topic Odp: Parking koło bazaru
Chodzi o parking przy dużym bazarze. Sednem sprawy jest to że był zrobiony utwardzony parking ale nie był dość dobry trzeba było wpompować mase kasy na polbruk i resztę.W naszym mieście albo nic albo z wielkim rozmachem.Na temat miejskich parkingów nie chcę się wypowiadać bo to odrębny temat. anias34 jeszcze nie musiał przywozić do przychodni chorego rodzica czy schorowanych dziadków powodzenia jak będzie ich prowadził z parkingu przy bazarze....

Więcej
2013/09/17 14:39 #17411 przez anias34
Nie zrozumieliśmy się.Myslałam ,że chodzi o parking na Kopernika.A co do parkingu przy przychodni,to masz rację,ale szkoda naszych słów,prze3ciez wiadomo że parking powinien tam być-własnie dla takich osów jak wymieniłes-chorych itp.

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2013/09/17 17:24 - 2013/09/17 17:24 #17419 przez marks
Replied by marks on topic Odp: Parking koło bazaru

anias34 napisał: A widzisz,ja z kolei mam w dupie to,że przy przychodni i poczcie nie ma parkingu;-))))Wolę,żeby porządny parking był przy bazarze,proste.

Jak to takie proste to sobie wybuduj parking pod bazarem.

Może zamiast wozić dupe autem,i denerwować sie brakiem parkingu,chodz na pieszo,wyjdzie ci to na zdrowie,hehehehe mniej nerwów i więcej ruchu.

A Ty co wozisz samochodem, że Tobie się parkingi należą a ludzie chorzy mają dygać do przychodni pieszo?
Kolejna bazarowa księżniczka?
Ostatnia2013/09/17 17:24 edycja: marks od.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas