AUTOBUS MIEJSKI

Więcej
2013/03/22 08:34 #15946 przez misiek627
AUTOBUS MIEJSKI was created by misiek627
Szanowny Panie Burmistrzu proszę o zmianę godzin dojazdu na strefę dla pracowników firm znajdujących się na w/w strefie,zwiększenie ilości ulic objętych komunikacją miejską,oraz zwiększenie częstotliwości kursów autobusu miejskiego.
Słubiczanie - jeśli chcecie żeby komunikacja miejska była dla nas pasażerów ,proszę piszcie do pana Burmistrza jak najwięcej petycji w tej sprawie.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/03/22 11:00 #15947 przez kreplas
Replied by kreplas on topic Odp: AUTOBUS MIEJSKI
Uważam, że w ciągu miesiąca powinny odbyć się konsultacje społeczne dotyczące autobusu już kursującego i ewentualnie drugiego. Będzie można zrobić podsumowanie, czy to się sprawdza.

Więcej
2013/03/23 10:47 #15954 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: AUTOBUS MIEJSKI
Z tego co wiem to na strefie prawie nikt nie dojeżdża tym autobusem. Autobus jest o 5 55 na miejscu, a powinien być o 5 45. Ludzie muszą się przebrać i jeszcze przed 6 być już na hali, aby rozpocząć pracę.

Więcej
2013/03/23 11:43 #15955 przez Vubato23
Replied by Vubato23 on topic Odp: AUTOBUS MIEJSKI
z tego co wiesz, z tego co wiesz :angry:
ja jeździłem już tym autobusem o tych godzinach i było w nich dużo ludzi dla twojej informacji

Więcej
2013/04/17 12:07 #16144 przez wasyl01
Replied by wasyl01 on topic Odp: AUTOBUS MIEJSKI
kiedy kolejna linia?

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas