Uwaga na oszustów!!!

• gosiaB
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2013/02/28 14:51 - 2013/03/01 14:32 #15735 przez gosiaB
Uwaga na oszustów!!! was created by gosiaB
Czy ktoś wie coś na temat oszustów chodzących po domach i sprzedających koce i pościel??
Słyszałam,że okradły starszą panią z "moskwy" na około 30 tysięcy :ohmy:
I jeszcze innych ludzi z tamtych rejonów.
Ja osobiście widziałam ostatnio szajkę rumunek albo bułgarek z kocami koło starej Biedronki,ale nie wiem czy to te same co okradają ludzi :dry:
Ostatnia2013/03/01 14:32 edycja: gosiaB od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/02/28 17:37 #15736 przez wesoly23
Replied by wesoly23 on topic Odp: Złodziejki!!!
Właśnie była taka jedną u mnie wczoraj około 11. Chciała mi wcisnąć pościel. Nawet niemyslalem że to zlodziejki :P

abc

Więcej
2013/02/28 20:47 - 2013/02/28 20:48 #15740 przez Rob
Replied by Rob on topic Odp: Złodziejki!!!

gosiaB napisał: Ja osobiście widziałam ostatnio szajkę rumunek albo bułgarek z kocami koło starej Biedronki,ale nie wiem czy to te same co okradają ludzi :dry:
Ta cała cyganeria wrrrr !!! :angry:

Skoro nie wiesz, to dlaczego oskarżasz być może niewinnych ludzi. Nie wszyscy Bułgarzy czy Rumuni są złodziejami, tak samo jak Polacy czy inne nacje. Nie dziw sie potem, że Niemcy traktują wszystkich Polaków jak złodziei samochodów, itp. Nawet nie wiesz, że jesteś ksenofobką, chyba, że wiesz i jest z tym Tobie dobrze :angry: :angry:
Ostatnia2013/02/28 20:48 edycja: Rob od.
The following user(s) said Thank You: ja28rek, eM

Więcej
2013/03/01 00:22 #15741 przez Lechita
Replied by Lechita on topic Odp: Złodziejki!!!
@GosiaB - myślenie nie boli, mylisz chyba nie mających nic wspólnego Cyganów z Rumunami/Bułgarami. Bułgarzy to słowianie jak Polacy a Rumuni spokrewnieni są z Włochami/Francuzami. Cyganie natomiast pochodzą z Indii i taką też mają cere jak mieszkańcy tego kraju.

• gosiaB
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2013/03/01 06:06 - 2013/03/01 14:33 #15742 przez gosiaB
Replied by gosiaB on topic Odp: Złodziejki!!!
Ja nie mam nic przeciwko Rumunom czy Bułgarom nie można wszystkich ludzi mierzyć jedną miarą.
Napisałam tylko,że widziałam ostatnio bandę Bułgarek czy Rumunek z kocami,ale nie napisałam że to napewno one!!!! Ja nikogo nie osądzam!!!! Odpowiadajcie na temat nie mieszajcie ludzi z błotem!!!
Ostatnia2013/03/01 14:33 edycja: gosiaB od.

Więcej
2013/03/01 08:58 #15744 przez eM
Replied by eM on topic Odp: Złodziejki!!!
gosiaB - te komentarze to chyba raczej do tekstu o tej całej cyganerii który był moim zdaniem nie na miejscu...

Więcej
2013/03/01 14:06 #15750 przez Lechita
Replied by Lechita on topic Odp: Uwaga na oszustów!!!
gosiaB - Widziałaś to raczej Cyganów, którzy mogą mieć co najwyżej obywatelstwo a nie narodowość rumuńską czy bułgarską. Wychodzi na to że wg Ciebie Polscy cyganie są z narodowości Polakami i tak należy też ich traktować za granicą...

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas