Wiesław napisał: A dlaczego nie oburzasz się, gdy ludzie smarują obelgi?
na chamstwo zawsze reaguję !!!! nigdy sobie nie pozwalam aby ktoś mi ubliżał i nigdy ja nikogo nie obrażam !!!!
Wiesław !!!!!
zawsze jak idę do urzędu - mam mieć świadomość że będę miło i kompetentnie przyjęty - to ma BYĆ NORMĄ
ale nie mogę też czytać takich słów j.w. - dlaczego mam kogoś chwalić ? i jego przełożony ma to doceniać ?! - takie są warunki tej "gry" jaką jest praca - PRACĘ TRZEBA SZANOWAĆ !!! a przez to ludzi ...................znam wielu "dobrych" urzędników ale kiedyś spotkałem takiego jednego co na moje "dzień dobry"
odpowiedział "czego" !!!!
uwierz mi pamięta "mój szał" do dziś !!!! tak mu dzień popsułem - na koniec też usłyszał "czego"
na dokładkę napisałem skargę do jego przełożonego - efekt taki że jak mnie spotykał na ulicy zawsze słyszałem "dzień dobry"
także Wiesław - wiary w urzędników mam i wiem że można ich naprawdę "wychować" ..............................znasz takie powiedzenie - INTELIGENTNYM TRZEBA BYĆ NIE UCZYĆ SIĘ INTELIGENCJI..................ale mimo to pozdrawiam Panią z tego urzędu ...............................że ma takie podejście do nas petentów