Wymiana okien

Więcej
2012/01/28 14:36 #11634 przez diabeelek
Wymiana okien was created by diabeelek
Witam, chciałbym wymienić okna i parapety w całym mieszkaniu. Proszę o porady jakie okna wybrać i jaką firmę zatrudnić do montażu okien. Jaka firma w Słubicach zrobi to dobrze i w dobrej cenie?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/01/28 16:26 #11636 przez teodorek
Replied by teodorek on topic Odp: Wymiana okien
A Ja zakupiłem okna w Drożkowie pojechałem dałem wymiary powidzieli cene zadowalająca okna przywiezli montera to znalazłem z ogloszenie pan który pracuje na codzień w tym, całosc wyszła mi połowe taniej www.pwwest.com jest jeszcze taniej od producenta kupić poniewaz tylko on zarabia na tym a tak to sprzedaz do sklepu z 23 % jeszcze marża i podadek to mozna policzyć..

Więcej
2012/01/29 14:45 #11654 przez diabeelek
Replied by diabeelek on topic Odp: Wymiana okien
A ktoś w Słubicach dobrze montuje?

Więcej
2012/01/30 08:11 #11667 przez kaja10
Replied by kaja10 on topic Odp: Wymiana okien
Na ul. Kopernika 20B obok apteki w blaszaku jest firma RADMAZ, sama tam zamawiałam i jestem zadowolona więc polecam!!!

Więcej
2012/02/01 12:15 #11707 przez Anubis
Replied by Anubis on topic Odp: Wymiana okien
STYL - DOM na Asnyka 9. styldom@online.pl

Więcej
2012/02/08 06:42 - 2012/02/08 06:44 #11840 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Wymiana okien
W zeszłym roku montowałem okna w domu i przeleciałem się po słubickich firmach. Ceny w zasadzie podobne - zdecydowanie najdroższą okazał się Styl Dom. Pani tłumaczyła mi zawzięcie, jakie wspaniałe ramy mają, jakie oszczędne , ilukomorowe i takie tam bzdety bez znaczenia - w końcu sprowadziłem z Czarnowa ( czy Czarnkowa? - taka wiocha za Górzycą). Jest tam taka firma w starym PGRze, nie znam namiarów ale wystarczy pojechać i albo kupić, albo zamówić.Duuuużo taniej. Montażystów można w Słubicach znaleźć bez problemu.
Ostatnia2012/02/08 06:44 edycja: yon od.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas