Nieludzkie warunki

Więcej
2012/01/09 20:52 #11399 przez szukampomocy
Nieludzkie warunki was created by szukampomocy
Szukam mieszkania do wynajęcia dla mojej koleżanki!!!! Wiem, że od tego są ogłoszenia, ale póki co nie moze nic znalezc,a drogą pantoflową jest zawsze szybciej.
Moja kolezanka mieszka z mężem i kilkumiesięcznym dzieckiem u teściów, ale tam nie da się zyć. Nie wyobrażacie sobie, że to się dzieje w XXI wieku. Ów "teściowie" nie wiele przejmują się obecnością malutkiego dziecka i odłączają im ciepłą wodę i ogrzewanie, to jeszcze nic, niedawno okazało się też, że urządzają sobie rozrywkę typu "Big brother" i założyli im podsłuch.
Jeśli będziecie wiedzieć coś o jakimś mieszkanku to dajcie znać, chciałabym im pomóc.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/01/09 21:40 #11400 przez torpeda
Replied by torpeda on topic Odp: Nieludzkie warunki
Jeśli pojawiają się takie przesłanki a jedna z osób jest zameldowana to proszę zgłosić się do pomocy społecznej o pomoc lub do mediatora.Mediatora można szukać przy Sądzie Rejonowym.Ewentualnie zgłosić to na policję ponieważ podsłuchiwanie bez zgody zainteresowanego jest nielegalne i karalne.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas