Rezerwat Łęgi koło Słubic i wypalanie kabli...

Więcej
2011/09/09 13:27 - 2011/09/09 13:32 #10161 przez necronomicon
Dziś z rana wybrałem się na spacer po rezerwacie, z aparatem i lornetką, oczom moim ukazał się smutny widok !
[img size=800x600] lh5.googleusercontent.com/-SyLtg26vDKc/T...anie%252520kabli.JPG [/img]
To jest niedaleko osiedla Krasinskiego.
Ostatnia2011/09/09 13:32 edycja: necronomicon od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/09/09 13:38 #10162 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic O:Rezerwat Łęgi koło Słubic i wypalanie kabli...
Masakra. Nie mam pojęcia co kieruje takimi ludźmi albo tymi, którzy tworzą dzikie wysypiska, często bardzo blisko stref zamieszkanych ( praktycznie okolice całych Słubic z przewagą okolic ul. Drzymały i osiedla na poligonie). Otaczają mnie kretyni??

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

Więcej
2011/09/09 14:48 #10163 przez rasta_z_miasta
Replied by rasta_z_miasta on topic O:Rezerwat Łęgi koło Słubic i wypalanie kabli...
Jak nie masz pojęcia? Za wywóz śmieci się płaci, a po co płacić, skoro można się pozbyć w prosty sposób? Na wysypisko też daleko, więc sru pod sam nos... Należałoby tu też wspomnieć o okolicznych lasach, które szczególnie upodobali sobie Niemcy...

Więcej
2011/09/09 16:29 #10164 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic O:Rezerwat Łęgi koło Słubic i wypalanie kabli...
w sumie dobrze mówisz, aczkolwiek nadal nie mieści mi się to w głowie. a skąd wiadomo, ze Niemcy tez podrzucają swoje?

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

• basia30
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2011/09/09 21:35 #10179 przez basia30
Całyczas Miłomi napisał:

Masakra. Nie mam pojęcia co kieruje takimi ludźmi albo tymi, którzy tworzą dzikie wysypiska, często bardzo blisko stref zamieszkanych ( praktycznie okolice całych Słubic z przewagą okolic ul. Drzymały i osiedla na poligonie). Otaczają mnie kretyni??

z największą przyjemnością pragnę zauważyc drogi forumowiczu ze chyba po raz pierwszy w calej rozciągłosci sie z toba zgadzam i chyba bym sie z toba dogadała hahaha

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas