Witam,
kilka tygodni temu uczestniczyłam jeszcze w zajęciach szkoły rodzenia, która funkcjonuje przy naszym słubickim szpitalu. Jestem do dzisiaj pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu, cierpliwości i wiedzy jaką prezentują prowadzące Pani Gabrysia i Pani Basia. Cieszę się, że mądra osoba wpadła na pomysł, aby coś takiego stworzyć dla kobiet w Słubicach. Mi te zajęcia bardzo dużo pomogły!!! Dzięki Pani Basi umiałam wytrzymać na porodówce! Gdyby nie jej nauka ćwiczeń i oddychania chyba bym umarła:) Dzięki Gabrysi moja córeczka jest karmiona piersią, bo po zajęciach z Gabrysią postanowiłam, że będę walczyć aby moje dziecko mogło jeść moje mleczko. Nie było łatwo, płakałam razem z moim dzieckiem, ale wywalczyłam. Zawdzięczam to wyłącznie Gabrysi, bo te zajęcia tak mnie do tego nastawiły.
Poza tym nikt nie ma tyle cierpliwości, jak te Panie, aby odpowiadać na wszelkie pytania, nawet te najgłupsze i najbardziej idiotyczne. Ich wiedza jest z pewnością ogromna, bo zawsze potrafiły doradzić, podpowiedzieć.
Uważam, że każda przyszła mama powinna skorzystać z możliwości uczestnictwa w takich zajęciach. Ja osobiście wszystkim gorąco polecam, bo naprawdę WARTO, zwłaszcza że prowadzą je osoby, które pracują w tym zawodzie z powołania, a to się czuje już na samym początku.
Jeszcze jedna rada dla "Mai", która napisała nieprzychylny komentarz:
Takie pretensje i żale załatwia się w 4 oczy lub należy podpisać się imieniem i nazwiskiem. Jeśli nie chcesz, to nie powinnaś pisać takich rzeczy. Bardzo łatwo jest komuś niepotrzebnie popsuć bardzo dobrą opinię czymś, co jest nieprawdą lub nieporozumieniem, zwłaszcza jeśli pisze się krytykę na ogólnodostępnym forum. Poznałam Gabrysię zaledwie kilka miesięcy temu właśnie w szkole rodzenia, ale jestem w 100% przekonana, że nikomu specjalnie krzywdy nie zrobiła i nie zrobi, a jeśli byś się do niej zgłosiła ze swoimi pretensjami osobiście, to na pewno spokojnie by wszystko wyjaśniła.
Pozdrawiam:)