Anka napisał:Polecam Pania Walichiewicz-Manke,naprawde super stomatolog,jezeli cos jest nie tak z wizyta to dzwoni poinformowac pacjenta,ceny takie jak wszedzie.naprawde POLECAM!!!!!!
Jaja sobie robisz? Ta kobieta "leczy" zęby w Słubicach, bo w Niemczech, gdzie mieszka, chyba już nikt do niej nie chodzi. Robiła mi dwa zęby dwa lata temu. Miała robić jednego, ale stwierdziła, że drugiego też trzeba. Zgodziłem się. Po pół roku jeden ząb pękł na trzy części, co skończyło się . stanem zapalnym , bólem i w efekcie wyrwaniem. Drugi obecnie jest już też do wyrwania. Na szczęście z wyrwaniem poszedłem do Eurodentu. Dentysta (chyba Ukrainiec) najpierw zrobił zdjęcie i zapytał, czy przed leczeniem u poprzedniego dentysty robiono prześwietlenie zęba. Odpowiedziałem, że nie, bo ta "dentystka" nawet nie miała sprzętu do tego celu. Otóż okazało się po prześwietleniu, że ząb był źle zaplombowany! Dotyczyło to także drugiego. Po leczeniu kanałowym obydwu zębów wypełnione zostały tylko w 1/3! Dentysta stwierdził, że to straszna fuszerka i niedopuszczalny błąd. Człowiek płaci, cierpi i po co? Pieniądze wyrzucone w błoto a teraz czekają mnie na miejsce źle zrobionych zębów przez panią Walichiewicz 2 implanty po 3000 zł każdy. Znowu cierpienie i znowu koszty. ODRADZAM tą dentystkę każdemu przy zdrowych zmysłach. Pozdrawiam.