Tak więc, Sonda miesiąca całego nie trwała, usunięta została po tym jak od kilku dniach rosło poparcie dla odpowiedzi : To zła decyzja. Jakby coś nie grało, i rzeczywiście ODP byłyby w większości fałszowane, należałoby usunąć Sondę wcześniej. Dotychczas wyniki wszystkich Sąd były dostępne a dzisiaj wszystko zniknęło razem z Sondą dotyczącą Polonii. I czy aby to odpowiednie stwierdzenie Redaktora strony pisząc ''Był ponad miesiąc czasu na to, żeby zapoznać się z wynikami sondy oraz brać udział w głosowaniu'', przecież Wyniki ogłaszamy po zakończeniu, a tu nagle taka wiadomość, oczywiście teraz się poprawiliście i ''
''Tu masz rację, warto wprowadzić podgląd na wyniki wcześniejszych sond przeprowadzanych na portalu. Postaramy się to uwzględnić przy najbliższej modernizacji, która jak już wspominaliśmy wcześniej, nastąpi pod koniec marca.''. Rozumiem, że jednak miałem rację pisząc, że Sonda trwała Nie cały miesiąc. Redakcja stara się być obiektywna i nie wyrażać poparcia dla konkretnej Odp, ale to co napisaliście:
''REASUMUJĄC: wyraźna większość głosujących wyraziła poparcie dla zmniejszenia dotacji dla Polonii Słubice.REASUMUJĄC: wyraźna większość głosujących wyraziła poparcie dla zmniejszenia dotacji dla Polonii Słubice.''
,w odpowiedzi na moje pytanie, daje wiele do myślenia. Ciekawe, naprawdę ciekawe, kto był na tyle inteligentny żeby oddać 277 nieważnych głosów dla odp : To zła decyzja, przy tylko 39 nieważnych dla odp: Popieram tą decyzję. Dziwne ? Bo wiem, że większość głosów oddawały osoby, ze swojego IP i swojego Komputera. Ale dobrzę, że znacie poprawny wynik
. Pozdrawiam i szkoda, że tak to się skończyło. Nie tylko ja jestem tym zaskoczony.