już kiedyś było to pooruszane na forum i nawet tutaj było głośno na ten temat. ja również mam już dość tych supermarketów, stacji paliwowych. dlaczego nikt nie chce pomyśleć o czymś co przyda się mieszkańcom. rozumiem że chcą zarobić ale równie dobrze mogą zarobić na pewnych atrakcjach np basen, kino itd. jest wiele ciekawych pomysłów które można zrealizować w Słubicach, mieście, które leży na granicy z niemcami. przecież i niemcy będą chętnie korzystać z takich atrakcji. ludzie, zacznijcie myśleć też o ludziach,którzy mieszkają w tym mieście. wyjrzyjcie dalej niż swój portfel. nadmiar supermarketów nie zaszkodzi nam, ale właśnie tym przedsiębiorcom co myślą że ciągle będzie u nich baaardzo duży ruch.
zobaczcie na lidla niby wielka hala super duży parking, ale jeszcze nigdy nie stałem tam w kolejce. fakt,nie bywam tam na codzień ale już kilkakrotnie byłem i tam są pustki. pełno kas, a tylko dwie, MAX trzy otwarte. zatem radzę się zastanowić czy warto dalej inwestować w supermarkety i stacje benzynowe...