bibis napisał: To, że Łuczyński zarabiał na boku to jest jasne, czy są dowody czy nie. I to jest sprzeczne z prawem. Druga sprawa, że Ławryszczuk to też etyczne dno. Przychodzi ktoś do niego z pomysłem, płaci czynsz, a ten mu kradnie pomysł - bez honoru - k... pierwszej wody. Nie chciał gadać o podwyżce tylko kazał wyp... Oddasz mu samochód do naprawy, umówisz się na odbiór bo potrzebny żebyś zarobił na dowozie kogoś na ślub. A ten przetrzyma twój samochód i sam swoim samochodem zabierze ci klienta. Żadnych kontaktów ze złodziejem. Ktoś ładował w ten pomysł kasę i czas a gdy się udało to Ławryszczuk wyj... go bez mydła. W majestacie prawa ale.. ja nie chcę mieć z takim gościem nic do czynienia. Zrozumiałe by było gdyby chciał powiększyć warsztat albo co. Ale tak to zwykłe k...
Sprawa ma głębsze dno niż myślisz i wpisuje się w obszerny przekaz. Nic co napisano w sprawie tej ,,afery ,, nie jest prawdą! To tylko element szerszej gry którą zaczynają już prowadzić na szczeblu lokalnym! Chodzi oto aby nas upodlić odebrać wiarę i nadzieję rękoma bolszewickich pachołków!
Oto prawdziwy cel tej manipulacji: