Witam wszystkich serdecznie:) jakie polecacie gry planszowe i towarzyskie? Ostatnio grałam w : carcassonne, przebiegłe wielbłądy, palce w pralce, dobble, sabotażysta i jak żyć panie premierze;)
Dzieki wielkie wszystkim za rekomendacje. A macie jakis pomysl co kupic mlodemu czlowiekowi na nadchodzace Mikolajki? Nie znosze jak ktos kupuje tylko i wylacznie elektronike .. ile mozna sie bawic smartfonem lub grac w te denne gry .. nie moge tego pojac. Bardziej zalezy mi na prezencie ktory wplynie pozytywnie na budowanie wiezi z innymi. Przegladalam kilka sklepow i wypatrzylam gre Pytaki ( dokladnie chodzi o ta www.sklepojca.pl/produkt/gra-rodzinna-pytaki/ ) Na pierwszy rzut oka wyglada zachecajaco. Moze ktos z was testowal ja na dluzsza mete, warto jest swoich pieniedzy? Z gory dzieki za rekomendacje.
Ostatnio zmieniany: 12/02/2017 19:25 przez patimaes.
A grał ktoś z Was w Scribę? Zastanawiam się, czy kupić właśnie Scribę, czy może oryginalne Scrable? Ta pierwsza jest trochę tańsza i zapowiada się całkiem nieźle: https://www.rebel.pl/product.php/1,304/458/Scriba.html